ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

...ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ! (video)


"..Τελευταία ο Δημ. Καμπουράκης τερμάτισε το κοντέρ των… υπηρεσιών προτείνοντας πρόωρες εκλογές “προκειμένου να υπάρξει πολιτική θανάτωση” της ομάδας Τσίπρα”.
Και επειδή ο έρωτας για το χρήμα δεν κρύβεται, ο “δημοσιογράφος” φαίνεται ότι εκτελεί με προθυμία ο,τι αποστολές του ζητήσουν τα πραγματικά πολιτικά αφεντικά του.
Στο πλαίσιο αυτό συνεργάζεται με την γνωστή πλέον εταιρία του Αχιλλέα Νταβέλη, στενού φίλου της οικογένειας Μητσοτάκη και κυρίως της πλευράς Ντόρας Μπακογιάννη.


Άρθρο του Δ.Καμπουράκη στο  liberal (https://www.liberal.gr/apopsi/etsi-ginontai-oi-douleies-kurioi/298482  )
Πρόκειται για την υπόθεση που αποκάλυψε ο Κώστας Βαξεβάνης, με την εν λόγω εταιρία της Λάρισας, η οποία ανέλαβε τη μαζική παραγωγή μασκών . 
Ο πάντα πρόθυμος στις υπηρεσίες της Αγ(ρ)ίας Οικογένειας, Δ.Καμπουράκης, βρέθηκε τον Δεκέμβριο στην Λάρισα, όπου ανακοίνωσε ον κάμερα την συνεργασία του με την  «Animus-Κυανούς Σταυρός» του Αχιλλέα Νταβέλη.


Οι καλές δουλειές, γίνονται με καλούς φίλους και έτσι δένουν όλα …"
(απόσπασμα απο το thefaq.gr)

Οι μάσκες έγιναν αναγκαίες και τις κατασκευάζει φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη

Η Ελλάδα αρχίζει να φοράει μάσκα αναγκαστικά, την ώρα που ο πρωθυπουργός προσωπικά, προωθεί την παραγωγή μασκών από ελληνικό εργοστάσιο. Η επιχειρηματική δραστηριότητα του συγκεκριμένου επιχειρηματία εμφανίζεται σχεδόν ως εθνική υπόθεση και σύσσωμη η κυβέρνηση προωθεί μέσω δημοσιευμάτων και αναρτήσεων στα social media, την μεγάλη επιτυχία, σα να ξεκίνησε η Ελλάδα να συμμετέχει σε πρόγραμμα εκτόξευσης πυραύλου.

Πρόκειται για επένδυση του επιχειρηματία Αχιλλέα Νταβέλη, ο οποίος
δραστηριοποιείται σε επιχειρήσεις ιατρικής αποκατάστασης με την εταιρεία Animus και οποίος μεσούσης της κρίσης αποφάσισε να κάνει το επιχειρηματικό άνοιγμα στην κατασκευή μασκών. Η επιχειρηματική αυτή απόφαση εμφανίστηκε μαγικά ταυτόσημη με τη σωτηρία της χώρας, ενώ sites και κανάλια, προωθούν προκλητικά την συγκεκριμένη επιχειρηματική ενέργεια.

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ανακοινώνει πως υπήρξε τηλεδιάσκεψη με τους επιχειρηματίες της εταιρείας και διαβεβαιώνει πως θα μεταβεί προσωπικά στη Λάρισα όπου στήνεται το εργοστάσιο, για να δει την «σωτήρια» επένδυση. Ούτε το εμβόλιο για τον κορονοϊό να παρασκεύαζε η εταιρεία...

ολόκληρο το άρθρο στο documentonews.gr

Αχ. Νταβέλης: Και θαυμαστής του Χίτλερ;

(αναδημ. απο το Documento)

Ο Αχ. Νταβέλης μπορεί να έχει αδυναμία στα γαλάζια και στην οικογένεια Μητσοτάκη, όμως σε μια άλλη φωτογραφία προδίδει εκλεκτικές συγγένειες με τον τευτονικό ζόφο.

Η αφίσα των Ολυμπιακών Αγώνων του 1936 έχει περίοπτη θέση στο γραφείο του, όπως φαίνεται σε αναρτήσεις. Πρόκειται για τους Αγώνες του Βερολίνου στη ναζιστική Γερμανία του Αδόλφου Χίτλερ. Είναι η ίδια αφίσα η οποία κοσμούσε και το γραφείο του Μάκη Βορίδη όταν ως επικεφαλής της χουντικής νεολαίας ΕΠΕΝ είχε δώσει την περιβόητη συνέντευξη τον Σεπτέμβριο του 1986 στο περιοδικό «ΕΝΑ». Το δημοσίευμα είχε τίτλο «Οι Ναζί της Αθήνας».

ολόκληρο το άρθρο στο https://www.documentonews.gr/article/ax-ntabelhs-kai-thaymasths-toy-xitler

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου