ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Παιδικό Φεστιβάλ στο Ραδιομέγαρο, 10 – 14 Δεκεμβρίου 2018

Κουκλοθέατρο, μουσικές, διαδραστικές και θεατρικές παραστάσεις για παιδιά, παραμύθια, κάλαντα, θεατρικά εργαστήρια, χειροτεχνίες, καραγκιόζης, καλικάντζαροι, βασίλισσες του χιονιού, κεραμιδόγατοι και
μονόκεροι πλημμυρίζουν το στούντιο C και μας θυμίζουν τι σημαίνουν Χριστούγεννα!
Από τις 10 έως και τις 14 Δεκεμβρίουκάθε απόγευμα στις 17.00 μέχρι και τις 19.00,μικροί και μεγάλοι μπορούν να συμμετάσχουν στο Παιδικό Φεστιβάλ της ΕΡΤ και να παρακολουθήσουν πολύ ενδιαφέρουσες καλλιτεχνικές δράσεις για παιδιά.
Με κεντρικό άξονα τον εορτασμό της Ημέρας Παιδιού (11 Δεκεμβρίου), περισσότεροι από 200 νέοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες από όλους τους χώρους  θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο Ραδιομέγαρο, με ελεύθερη είσοδο.
Μετά τη μεγάλη επιτυχία του «Πρώτου Παιδικού φεστιβάλ» στον προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου στην διάρκεια των φετινών καλοκαιρινών συναυλιών και την αθρόα προσέλευση κοινού, η ΕΡΤ προχωρά στη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, οριοθετώντας τη συνολική επανατοποθέτησή της σε ένα χώρο από τον οποίο απείχε για καιρό, αυτόν των ζωντανών δράσεων για το παιδί και όλη την οικογένεια.
Με έμφαση στην καταπολέμηση των αποκλεισμών και των διακρίσεων, κατά τη διάρκεια του Παιδικού Φεστιβάλ η ΕΡΤ φιλοξενεί  αντιπροσωπευτικά δημοτικά σχολείααπό όλη την Αττική. Όλες οι εκδηλώσεις θα παρουσιάζονται και στη νοηματική γλώσσα.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 60.66.815 ή μέσω email στο thevoiceofgreece@ert.gr
Σας περιμένουμε!
Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα των δράσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου