ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Κ. ΣΠΥΡΑΚΗ Η ΠΟΣΠΕΡΤ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΚΑΙ.Η ΝΔ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΕΙ Η ΕΡΤ ;;;


Όπως δηλώσαμε , καταδικάζουμε με έντονο  τρόπο την βομβιστική επίθεση εναντίον του ΣΚΑΙ και κάθε τρομοκρατική ενέργεια που έχει σαν στόχο τα ΜΜΕ.

Δεν είδαμε όμως μέχρι στιγμής το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να έχει καταδικάσει τις κατά καιρούς δημοσιευθείσες σε φιλικές  προς τη ΝΔ ιστοσελίδες  και στα social media προτροπές 
φερομένων ως οπαδών της για τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον της ΕΡΤ, τις οποίες  έχουμε δημόσια καταγγείλει απο τον περασμένο Ιούνιο με στοιχεία (βλ.εδώ), και οι οποίοι ξεκάθαρα προτείνουν π.χ την "ταυτόχρονη ανατίναξη της ΕΡΤ  και της ΕΡΤ3 σε ζωντανή μετάδοση απο τον ΣΚΑΙ".

Το μόνο που είδαμε  ήταν  την  εκπρόσωπο τύπου της Ν.Δ  κ. Σπυράκη να "διανθίζει" τον δημόσιο λόγο της με την επισήμανση :  "όμως βόμβα δεν μπήκε στην ΕΡΤ, μπήκε στον ΣΚΑΪ" (βλ. εδώ).
Δεν θελουμε να πιστέψουμε ότι
στη ΝΔ  επικρατεί η αντίληψη πως  τυχόν  ανατίναξη της ΕΡΤ, εάν ο μη γένοιτο πραγματοποιηθούν τέτοιου είδους  εγκληματικές  δημόσιες προτροπές, δεν θα εκτιμηθεί ως τρομοκρατική ενέργεια αλλά ως  "απλούστερη λύση" από αυτήν που  πρόσφατα πρότεινε εμμέσως πλην σαφώς ο εκπρόσωπος της κ. Κυρανάκης (βλ. εδώ), ο οποίος ξεπερνώντας  ακόμα και τον αρχηγό του, μίλησε για εύρεση πόρων  180 εκατομμυρίων ευρώ  απο την κατάργηση του  κόστους λειτουργίας της ΕΡΤ.Τώρα πως  θα αρπάξει  τα 180.000.000 ευρώ  απο την ΕΡΤ (τα οποία  ξεχνά ότι  δεν προέρχονται απο τον κρατικό  προϋπολογισμό αλλά απο το ανταποδοτικό τέλος και τις διαφημίσεις) χωρίς να την κλείσει και να μετατρέψει  το ανταποδοτικό τέλος των  3 ευρώ  σε  άμεσο φόρο, μόνο εκείνος, ο αρχηγός  του και οι  παρατρεχάμενοι του εραστές  του  οικονομικού  μοντέλου Πινοτσέτ  γνωρίζουν. 

Συμπέρασμα

Τα Χριστούγεννα έρχονται και ο Ηρώδης μαζί με τους Φαρισαίους  προσπαθούν  να  τα  ...εκσυγχρονίσουν νεοφιλελευθέρως.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου