ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Debate Τσίπρα - Μητσοτάκη: Σπάει το εμπάργκο στην ΕΡΤ ο αρχηγός της ΝΔ;


Ραντεβού για τηλεοπτικό debate άφησαν Τσίπρας - Μητσοτάκης κατά την αντιπαράθεση που είχαν χθες Τρίτη στη Βουλή για το νομοσχέδιο που καταργεί τις περικοπές των συντάξεων. 

Στην ΝΔ εμφανίζονται έτοιμοι να σηκώσουν το γάντι του πρωθυπουργού, υποστηρίζοντας ότι «είμαστε έτοιμοι, όποτε το θέλει», για μια πιθανή τηλεμαχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αξιωματική αντιπολίτευση εκτιμούν ότι «η πρόκληση του Αλέξη Τσίπρα για debate με τον Κυριάκο Μητσοτάκη» εντάσσεται στο
έντονο προεκλογικό κλίμα που ήταν διακριτό στη συζήτηση της Τρίτης στη Βουλή.

Ωστόσο, το ερώτημα που δημιουργείται, είναι, αν η τηλεμαχία γίνει στην ΕΡΤ ο κ. Μητσοτάκης θα είναι αυτός που θα σπάσει το εμπάργκο; Και αυτό γιατί η ΝΔ από τις 18 Σεπτεμβρίου έχει ανακοινώσει την απόφασή της να αποσύρει τους βουλευτές και τα  στελέχη της από τις εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ. 

Το παρελθόν έχει δείξει ότι όλα τα debate έγιναν στην ΕΡΤ, παρουσία βέβαια και δημοσιογράφων της ιδιωτικής τηλεόρασης. Συνεπώς εύλογα μπορεί να αναρωτηθεί κανείς, αν το «ναι» του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σημαίνει και τέλος του εμπάργκο στη δημόσια τηλεόραση. 

πηγη:topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου