ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

ΑΙΧΜΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ :Ο ΠΕΤΣΙΤΗΣ,ΟΙ ΑΤΖΕΝΤΗΔΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΘΕ(Α)ΜΑΤΩΝ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ...ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ



(η φωτό δεν προέρχεται από την πηγή αναδημοσίευσης)

**Για να το καταλάβουμε: Ο “εθνικός προμηθευτής” τηλεοπτικών δικαιωμάτων έκανε δουλειές μόνο με την ΕΡΤ και τον Alpha, την εποχή που ήταν εκεί ο Μαν. Πετσίτης.

**Αλήθεια; Ούτε πριν, ούτε μετά; Ούτε τώρα; Με κανέναν άλλο τηλεοπτικό σταθμό δεν υπέγραψε σύμβαση ο “εθνικός προμηθευτής”;

**Η αλήθεια είναι πως όταν έγινε γνωστή με τη διεθνή έρευνα κατά στελεχών της περίφημης εταιρείας,  στην ΕΡΤ με απόφαση της τότε δίοικησης, με πλήρη γνώση και του αρμόδιου υπουργείου, ελήφθη η απόφαση να μην συναφθεί καμία σύμβαση.

**Όπως και με την ΑΕΠΙ. Δεν υπέγραψε η ΕΡΤ καμία
σύμβαση με τη συγκεκριμένη εταιρεία, παρά το γεγονός πως ο μισος ΣΥΡΙΖΑ πίεζε με κάθε τρόπο να δοθούν τα χρήματα, παρά την δημόσια θέση που είχε εκφράσει ο Πρωθυπουργός.

**Δικαιώθηκε φυσικά η σκλήρή γραμμή.

**Για να επιστρέψουμε στα αθλητικά θε(ά)ματα.

***Το εμπάργκο στον προμηθευτή έσπασε στο τέλος, όταν η πίεση για την αντικατάσταση του Β. Κωστόπουλου είχε αυξηθεί , μέσω δημοσιευμάτων, από την εσωκομματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ. Τότε υπήρξε μια ακόμη σύμβαση.

**Και τότε, με την αλλαγή της δίοικησης άρχισαν οι διάφοροι να “παίζουν” και με άλλους ατζέντηδες και να φέρνουν τηλεοπτικά προγράμματα από τα “καλάθια” σε τριπλάσια τιμή.

**Και μάλιστα οι πονηροί, για να μην τα …χρεωθούν, τα έδιναν να τα υπογράψουν ανώτατα στελέχη της εταιρείας που συνιστούν προσωπικές επιλογές κυβερνητικών στελεχών.

**Ας ρωτήσει να μάθει και ο σημερινός διευθύνων σύμβουλος Ν. Δρόσος, για να μην υπάρχουν άλλες εκπλήξεις με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αθλητικών διοργανώσεων.

**Αμνοί και λέοντες, σε θέσεις ευθύνης

Πηγή:typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου