ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΥΠ. ΨΗΠΤΕ Ν. ΠΑΠΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ FOCUS ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΧΑΡΙΤΟ (ΕΡΤ1 13/12/2018) ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ, ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΜΕ,ΤΑ FAKE NEWS ΚΑΙ ΤΟ "ΕΜΠΑΡΓΚΟ" (VIDEO)


Την Πέμπτη 13/12/21018  στην  εκπομπή της ΕΡΤ1 Focus,  ο υπουργός  ψηφιακής πολιτικής  τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης  Νίκος Παππάς, μίλησε για όλους και για όλα σε μία  εφ΄όλης  ύλης συνέντευξη απαντώντας  στις ερωτήσεις τόσο του Πάνου Χαρίτου  που έχει την ευθύνη της  παρουσίασης  αυτής  της εκπομπής  όσο και των δύο  προσκεκλημένων δημοσιογράφων του  κ. Σβέρκου και του κ. Ελευθερόγλου.

Προς το τέλος  της εκπομπής ο Υ.ΨΗΠΤΕ  απάντησε  στις ερωτήσεις  του Πάνου Χαρίτου  σχετικά  με την ΕΡΤ  και τον τρόπο  επιλογής  των διοικήσεων, σχολιάζοντας  ταυτόχρονα  τον ρόλο  της  δημόσιας  ραδιοτηλεόρασης και την  σημαντική  πρόοδο που καταδεικνύει καθημερινά μετά  την αναβίωσή της, αλλά  και το πως  οι σχεδιασμοί  της αξιωματικής  αντιπολίτευσης  βρίσκονται  στον αντίποδα  αυτού του  στρατηγικού σχεδιασμού ανάπτυξης   της ΕΡΤ.

Τελειώνοντας  απάντησε  και σε ερωτήσεις  που αφορούν τα ιδιωτικά ΜΜΕ και το εμπάργκο  του ΣΥΡΙΖΑ  και της ΝΔ  προς τον ΣΚΑΪ και  την ΕΡΤ αντίστοιχα.
Δείτε το σχετικό  απόσπασμα  της  συνέντευξης  στο παρακάτω video: 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου