ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΟΤΣΗ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΤΣΗΣ: ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ (ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΣΠΕΡΤ: ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ) VIDEO


























Vasilis Motsis (facebook)



Γενικά δεν εκφράζω μέσω facebook τα συναισθήματά μου. Χαίρομαι, όμως, που υπήρξαν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι κι εκείνη τη μέρα και σήμερα, έναν χρόνο μετά, έδειξαν ότι έχουν σε μία άκρη της καρδιάς τους και του μυαλού τους τον πατέρα μου. Και που κρατούν τη μνήμη του ζωντανή. Το χαμόγελό του οδηγός και παντοτινή συντροφιά για την οικογένειά μου
=======================

Η διοίκηση της ΕΡΤ έδωσε την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018 το όνομα του Κώστα Μότση στο κεντρικό στούντιο της ΕΡΑ σπορ, ύστερα από αίτημα της ΠΟΣΠΕΡΤ, τιμώντας έτσι τον ιδρυτή του σταθμού και έναν από τους σημαντικότερους ανθρώπους στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας.

O Κώστας Μότσης ήταν ο δημοσιογράφος που συνέδεσε άρρηκτα το όνομα του με την ίδρυση της ΕΡΑ Σπορ, του πρώτου πανελληνίου αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού της χώρας μας η οποία ιδρύθηκε με δική του πρωτοβουλία και δική του πρόταση. Ο Κώστας Μότσης, ασχολήθηκε με το
αθλητικό ρεπορτάζ για περισσότερο από τρείς δεκαετίες , από τις συχνότητες της ΕΡΤ, ενώ διετέλεσε για χρόνια διευθυντής της ΕΡΑ ΣΠΟΡ.
Με την εκπομπή του «Μικρόφωνο στα γήπεδα», συνόδευσε για πολλά χρόνια το φίλαθλο κοινό, κάθε Κυριακή.

Ο Κώστας Μότσης βρέθηκε στην «πρώτη γραμμή» αντιδρώντας στο «μαύρο» της ΕΡΤ που επέβαλε «με το έτσι θέλω» η τότε κυβέρνηση..
 ..είχε πεί τότε :

"Θα μπορούσα να αδιαφορήσω, καθώς εδώ και χρόνια είχα αποχωρήσει από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Όμως αισθάνθηκα πως ένα κομμάτι της ζωής μου, ένα δικό μου παιδί το φίμωναν." .."Θα μπορούσα να αδιαφορήσω, καθώς εδώ και χρόνια είχα αποχωρήσει από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Όμως αισθάνθηκα πως ένα κομμάτι της ζωής μου, ένα δικό μου παιδί το φίμωναν. "

Ετσι ο Κώστας Μότσης χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκρινόμενος άμεσα στο κάλεσμα της ΠΟΣΠΕΡΤ, ήρθε στην αγαπημένη του ΕΡΤopen, στην οποία έκανε με επαγγελματισμό και κέφι κάθε Κυριακή την αθλητική εκπομπή του, μέχρι που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, σε ηλικία 67 ετών..

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου σε μια συγκινητική τελετή ονοματοδοσίας, άνθρωποι που συνέδεσαν το όνομα τους με την πορεία της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και τον Κώστα Μότση βρέθηκαν στην ΕΡΤ και το κεντρικό studio της ΕΡΑ ΣΠΟΡ για να τιμήσουν αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο, που έφυγε τόσο νωρίς και ξαφνικά από κοντά μας.
Το ηχητικό απόσπασμα είναι του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτη Καλφαγιάννη και του δημοσιογράφου Τάσου Επιτρόπου στην εκπομπή ραδιοεφημερίδα της ΕΡΤopen που παρουσιάζει ο Νίκος Κλέτσας 
www.ertopen.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου