ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Αγνοείται η... ΕΣΗΕΑ - Καμία ανακοίνωση δεν έχει εκδώσει μέχρι στιγμής η ΕΣΗΕΑ για την αήθη επίθεση στην «Εφ.Συν.» απο την ΕΛ.ΑΣ με αφορμή τη δημοσίευση επώνυμης καταγγελίας


 

Αγνοείται η... ΕΣΗΕΑ

 (αναδημ. απο www.efsyn.gr)

Καμία ανακοίνωση δεν έχει εκδώσει μέχρι στιγμής η ΕΣΗΕΑ για την αήθη επίθεση στην «Εφ.Συν.» με αφορμή τη δημοσίευση επώνυμης καταγγελίας.

Την εγρήγορση του κλάδου απαιτεί η Συσπείρωση Δημοσιογράφων-Δούρειος Τύπος και καταγγέλλει «τον πρωτοφανή τρόπο με τον οποίο το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η ΕΛ.ΑΣ. επιχειρούν να πλήξουν την ελευθεροτυπία και να τρομοκρατήσουν δημοσιογράφους και εφημερίδες που επιμένουν να αποκαλύπτουν τα έργα και τις ημέρες των Πραιτοριανών της κυβέρνησης».

«Η πρωτοφανής, με ύφος σερίφικου τσαμπουκά, επίθεση στην “Εφημερίδα των Συντακτών” επιβεβαιώνει δραματικά τη θέση στην οποία ο Μ. Χρυσοχοΐδης και η κυβέρνησή του οδηγούν την ελευθεροτυπία στην Ελλάδα: στον πάτο της κατάταξης στον δυτικό κόσμο, σε τέτοιο σημείο που ακόμη και ο δυστοπικός Ορμπανισμός θα ζήλευε».

περισσότερα  στο άρθρο των Γιώτα Τέσση και Μάνου Τσαλδάρη "Το φιάσκο της διάψευσής μας αποκαλύπτουν οι «Αδιάφθοροι» " στην  ΕΦΣΥΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου