ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Στέλιος Νικητόπουλος (Δημοσιογράφος ΕΡΤ3):Εκεί που οι αγωνιστές ενάντια στο "μαύρο" κρεμούσαν τα άρματα, η 3Ε κρεμάει τα νταούλια.



Stelios Nikitopoulos (facebook)

Κατά την Ενωση Εργαζομένων ΕΡΤ, γνωστότερη ως 3Ε, πρωην νεριτ, ευτυχώς που την ΕΡΤ διοικεί ο Παππάς και ως καλός πατερούλης δεν αφήνει να συμβούν τα κακά της διοίκησης που ο ίδιος όρισε. Βέβαια ο πρόεδρος της 3Ε και προσωπικός σκηνοθέτης του Τσίπρα, Μανώλης Παπανικήτας, που είχε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, κατάφερνε δηλαδή να είναι και στη ΔΤ-Νεριτ και στον ΣΥΡΙΖΑ, τώρα κάνει κριτική εκ του ασφαλούς. Εκεί που οι αγωνιστές ενάντια στο "μαύρο" κρεμούσαν τα άρματα, η 3Ε κρεμάει τα νταούλια.
Afroditi Konstadinopoulou Στελιο μου....μετα την σημερινη..-επιτελους- καλη εκβαση για την προυπηρεσια μας...εχουμε να ακουσουμε πολλα....Και η ανακοινωση...οτι ολοι μαζι το καταφεραμε..........ειναι για τα μπαζα... Ειμασταν εκει και ειδαμε....
Διαχείριση

Daisy Papakonstantinou Καμία παρέμβαση Παππά δεν έγινε.
Αυτά να τα λένε στους ανόητους!
Η απόφαση πάρθηκε μέσα από το ΔΣ και ευτυχώς παμψηφεί!
Ας βαράνε τον Καλφαγιάννη και ας διαφωνούν με εισηγήσεις ή προτάσεις του, με επιχειρήματα πάντα και ας επισημαίνουν λάθη του. Εδώ όμως καλό είναι να πουν και ένα ΜΠΡΑΒΟ στον Παναγιώτη και σ αυτή την ΠΟΣΠΕΡΤ που είναι οι πρώτοι που έφεραν το θέμα στο ΔΣ της ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου