ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Σωματειο Εργαζομενων Αεπι (Σ.ΕΡ.Α): Οι εργαζόμενοι της ΑΕΠΙ ζητούν την παρέμβαση του ΥΠΠΟ






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι εργαζόμενοι της ΑΕΠΙ  ζητούν την παρέμβαση του ΥΠΠΟ


Αθήνα, 10 Μαΐου 2018


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 η δεύτερη τριμερής συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας,  παρουσία του Γεν. Γραμματέα ΥΠΕΚΑΚΑ κ. Ανδρέα Νεφελούδη, των εκπροσώπων του Σωματείου Εργαζομένων ΑΕΠΙ – « ΣΕρΑ» και του Γεν. Δ/ντή της ΑΕΠΙ κ. Δ. Ξανθόπουλου.
Στη συνάντηση,  για μία ακόμη φορά, δεν υπήρξε καμία σαφής απάντηση  από την πλευρά του Γεν. Δ/ντή της ΑΕΠΙ για την καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων και την εξασφάλισή τους ως προς το μέλλον της εταιρείας. Αντίθετα, με αλαζονεία, ειρωνεία και αγένεια προς τον Γεν. Γραμματέα  Εργασίας, προσπάθησε για  άλλη μια φορά να πείσει ότι φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ίδιο για την οικτρή οικονομική κατάσταση της εταιρείας και έλαβε σε αυστηρό τόνο την απάντηση του Γεν. Γραμματέα ότι οι δικαιολογίες του δεν είναι αποδεκτές  και οφείλει να σεβαστεί τα δικαιώματα των εργαζομένων.
Οι εργαζόμενοι έχουμε κατ΄ επανάληψη καταγγείλει τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας, κάτω από τις οποίες έχουμε αναγκαστεί να λειτουργούμε τα τελευταία δύο χρόνια έως και σήμερα,  χωρίς καμία διασφάλιση των δικαιωμάτων μας.
Ζητούμε από την Κυβέρνηση,  που ανέλαβε την πρωτοβουλία για την εξυγίανση στο χώρο των πνευματικών  δικαιωμάτων, και από την καθ΄ ύλην αρμόδια Υπουργό Πολιτισμού να παρέμβουν, ώστε να δοθεί άμεσα  η λύση που έχει νομοθετηθεί και δρομολογείται, λύση που σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει το έμπειρο προσωπικό της ΑΕΠΙ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου