ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Κάποιος να πεί στην τέως "αρχισυνδικαλίστρια" ότι είμαστε στο 2018 κι όχι στο 2013



Τέως "αρχισυνδικαλίστρια"  βγήκε  απο την αφάνεια στην οποία την έστειλε  η εκφρασμένη στις εκλογές  βούληση των  συναδέλφων, και  απευθυνόμενη στην διοίκηση ζητά  την "γνωμοδότησή" της για θέματα που αφορούν  την  ΠΟΣΠΕΡΤ,  επικαλούμενη μάλιστα  τον συνδικαλιστικό νόμο 1264/1982.

Το μόνο που κατάφερε βέβαια ήταν να αναδείξει για μια ακόμα φορά  την άγνοιά της σε θεμελιώδεις συνδικαλιστικές αρχές, τις οποίες μάλιστα  με στόμφο  επικαλείται, για να λάβει  την αυτονόητη απάντηση  "δεν είμαστε  αρμόδιοι για να σας απαντήσουμε".

Επειδή όπως φαίνεται αυτή η τέως  "αρχισυνδικαλίστρια"  βρίσκεται  σε μια δική της  εικονική ή  ...ονειρική  πραγματικότητα, νομίζοντας  ότι  έχει απέναντί της τον Καψή ή τον Προκοπάκη, πρέπει κάποιος φιλάνθρωπος  να  την ξυπνήσει, όχι τίποτε άλλο,αλλά  να την προστατεύσει  απο  τις χονδροειδείς γκάφες  της που την εκθέτουν παντού.

Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι :
 α)Να της προτείνουμε να μην "κακαβουλεύεται"
β) Να της "προσφέρουμε" κάποια άρθρα  του Ν.1264/1982, που προφανώς τα αγνοούσε αλλιώς  δεν θα  προσέτρεχε  για συνδικαλιστικές ...συμβουλές ή  "γνωμοδοτήσεις"  στον  εργοδότη:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου