ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Η ON CAMERA "ΕΚΡΗΞΗ" ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΡΤ (ΕΚΠΟΜΠΗ FOCUS ΕΡΤ1 17/5/2018)


Απο τη σελίδα  του Νικόλαος Δημητρακόπουλος στο facebook

... Από μέλος του ΣΚΕ....

Οταν οι καλεσμένοι στην ΕΡΤ βουλευτές της ΝΔ, στερούνται παντελώς επιχειρημάτων και σοβαρότητας και βρίσκονται στριμωγμένοι, ξεσπούν στην ΕΡΤ. 

Συγκεκριμένα μιλάω για τον κο Χατζηδάκη που αφού κατάφερε να
αυτογελοιοποιηθεί με τις απαντήσεις του, τις αντιφάσεις του, τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, και το παραλήρημά του στην εκπομπή FOCUS όπου ήταν καλεσμένος, κατέληξε να ξεσπάσει στον κο Χαρίτο και την ΕΡΤ εντελώς ξεδιάντροπα και χωρίς κανένα απολύτως λόγο!

Διότι στη συγκεκριμένη εκπομπή δόθηκε τόσο στον ίδιο όσο και στο συνήγορό του δημοσιογράφο κο Αμυρά (ΕΛ.ΤΥΠΟΣ) άπλετος χρόνος να ξεφωνίζουν χωρίς να διακοπούν από τον κο Χαρίτο ούτε μια φορά!

Στην ίδια εκπομπή ο κος Αμυράς “επιτέθηκε” τσιρίζοντας και πάρα πολλές φορές στον κο Σκουρλέτη χωρίς να διακοπεί από τον κο Χαρίτο ενώ κανένας από τους δύο άλλους δημοσιογράφους κο Τσέκερη (ΑΥΓΗ) και κο Ραβανό (ΒΗΜΑ) δεν επιτέθηκε με τον ίδιο τρόπο στον κο Χατζηδάκη. 
Απλά του επέβαλαν ερωτήσεις οι οποίες δεν του άρεσαν και για τις οποίες δεν είχε απαντήσεις!
 Οταν κατάλαβε ότι η παρουσία του στην εκπομπή ήταν πλήρως αποτυχημένη τα έβαλε με τον κο Χαρίτο και την ΕΡΤ. Προφανώς θέλει μια ΕΡΤ που στη θέση των δημοσιογράφων θα είναι οι γλάστρες που είχαν τοποθετηθεί στη ΝΕΡΙΤ...
Ο παρουσιαστής που σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής κρατούσε ουδέτερη & ήπια στάση, εμφανώς προσβεβλημένος από την συμπεριφορά του κου Χατζηδάκη, δεν του χαρίστηκε και του απάντησε όπως του άρμοζε!
Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την εκπομπή εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου