ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΤΟ "ΝΕΟ" ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ Α.Ε ΣΕ ΙΣΧΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 31/5/2018




ΑΔΑ: Ω0ΣΓ465Θ1Ε-ΣΣΔ
ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Αθήνα, 30.5.2018 Αρ. Πρωτ. : 2181
ΠΡΑΚΤΙΚΟ αριθμ. 162 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 30-05-2018

Στην Αθήνα, σήμερα, 30 Μαΐου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00, στα γραφεία της εταιρίας συνήλθε σε συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.» («ΕΡΤ ΑΕ»), ύστερα από πρόσκληση του Διευθύνοντος Συμβούλου.
Kατά τη συνεδρίαση παρέστησαν ο
κ. Χριστόφορος – Ευτύχιος Λεοντής, Πρόεδρος του ΔΣ, ο κ. Βασίλης Κωστόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, ο κ. Γεώργιος Θαλασσινός και η κα Κατερίνα Τσατσαρώνη, Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Παρέστησαν, επίσης, ο κ. Βασίλειος Πατσιαντός και η κα Βασιλική Σουλτανιά, Νομικοί Σύμβουλοι της εταιρίας, ο κ. Ευάγγελος Λουριδάς, Γενικός Διευθυντής Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, ο κ. Παναγιώτης Καλφαγιάννης, Πρόεδρος της πλέον αντιπροσωπευτικής συνδικαλιστικής οργάνωσης των εργαζομένων της ΕΡΤ ΑΕ (ΠΟΣΠΕΡΤ) και η κα Ελισάβετ Βιδάλη Κελαγιάννη, γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου.
Απών ο κ. Αριστοτέλης Μεταξάς που εκπροσωπήθηκε από τον κ. Γεώργιο Θαλασσινό, κατόπιν σχετικής εξουσιοδότησης, όπως αναφέρεται ειδικότερα στις αποφάσεις της σημερινής συνεδρίασης.
Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, αρχίζει η συζήτηση των κατωτέρω θεμάτων της
ημερησίας διατάξεως :
Θέμα 21ο : Οργανόγραμμα.
ΑΔΑ: Ω0ΣΓ465Θ1Ε-ΣΣΔ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπόψη το τελικό σχέδιο Οργανογράμματος που διαμορφώθηκε από την Επιτροπή Σύνταξης του νέου σχεδίου του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας της ΕΡΤ ΑΕ μετά την εξέταση των προτάσεων που κατατέθηκαν για τροποποιήσεις και προσθήκες σύμφωνες με το πνεύμα, τις αρχές και τη φιλοσοφία του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας της ΕΡΤ ΑΕ και τη συζήτηση που έγινε, αποφασίζει με 3 ψήφους υπέρ και 2 ψήφους κατά και εγκρίνει Οργανόγραμμα της ΕΡΤ ΑΕ. Το Οργανόγραμμα θα ισχύει από την ανάρτηση της παρούσας στη διαύγεια και στην ιστοσελίδα της εταιρίας.
Ταυτόχρονα, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίζει και τοποθετεί προσωρινά, μέχρι την οριστική τοποθέτηση υπευθύνου, τον κ. Βασίλειο Βασιλόπουλο στην Υπηρεσία Ασφάλειας Προσωπικών Δεδομένων των Υπηρεσιών Διευθύνοντος Συμβούλου ώστε να φροντίσει να εναρμονιστεί η ΕΡΤ ΑΕ με τον Κανονισμό για την προστασία των προσωπικών δεδομένων που τέθηκε σε εφαρμογή (GDPR) και είναι άμεσα εφαρμοστέος σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου