ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Σάββατο 5 Μαΐου 2018

MUNDIAL 2018 - ΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΕΡΤ (Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΡΤ)



"Θετικά είναι τα πρώτα μηνύματα  για το Mundial 2018 σε ότι αφορά τα διαφημιστικά πακέτα που θα κατευθυνθούν στην κρατική τηλεόραση.Η ΕΡΤ ήδη έχει συμφωνήσει με μία συστημική τράπεζα  και μία εταιρεία τηλεοπτικών συσκευών"
(Εφημερίδα "Παραπολιτικά" 5/5/2018)

Η είδηση γράφτηκε στο ένθετο secret της εφημερίδας  "Παραπολιτικά", που  ως γνωστόν  και απο τις  δημόσιες συστάσεις  των  πρωτοκλασσάτων της ΝΔ,  είναι  "η εφημερίδα  που πρέπει να διαβάζει ο κάθε  ψηφοφόρος  της ΝΔ" .

Αν λοιπόν  η έντυπη φωνή  του Μητσοτακικού αρχηγείου,  αναγνωρίζει  εμμέσως  ως ορθή την απόφαση  της διοίκησης της ΕΡΤ  να επενδύσει ένα μεγάλο πράγματι κεφάλαιο, για την εξασφάλιση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων μετάδοσης  του Mundial 2018, τονίζοντας  ότι  τα πρώτα μηνύματα στα διαφημιστικά έσοδα είναι θετικά, τότε εύκολα  μπορεί να αντιληφθεί ακόμα και ο πιό "ανύποπτος" γιατί  τις τελευταίες  ημέρες  η  ΕΡΤ  δέχεται  πυκνά  "φίλια" και εχθρικά  πυρά, πότε  για το "οργανόγραμμα", πότε για τον νέο ΓΚΠ,ή την "αργία" που δεν είναι αργία αλλά εορτασμός κλπ .
Επίσης ακόμα και ο πιό κακοπροαίρετος  αντιλαμβάνεται, γιατί  ο πρόεδρος  της ΝΔ  Κ. Μητσοτάκης  προχθές δεσμεύθηκε δημόσια (κυρίως έναντι των  βαρώνων των ΜΜΕ)  πως όταν (εάν λέμε εμείς) έλθει στην εξουσία, θα  συρρικνώσει την ΕΡΤ  τόσο  που  "δεν θα θυμίζει τίποτα  απο τη σημερινή".

Να θυμίσουμε  σε όσους  έχουν ξεχάσει, αλλά και σε εκείνους  που για ιδιοτελείς  λόγους τις τελευταίες ημέρες, έχουν δώσει ρεσιτάλ γκρίνιας, εμπάθειας και λασπολογίας εναντίον  της ΕΡΤ,της ΠΟΣΠΕΡΤ και των εργαζομένων, ότι  το 2011  όπου   η ΕΡΤ είχε  αποκτήσει  την αποκλειστικότητα  της  τηλεοπτικής μετάδοσης  του  Champions League  για την τριετία 2102-2015, η μιντιακή  μαφία  και οι διαπλεκόμενοι με αυτήν   είχαν εκφράσει τη λύσσα τους ακόμα και στο κοινοβούλιο με έναν  Σίμο Κεδίκογλου (αυτός που δύο χρόνια μετά  ανακοίνωνε  το κλείσιμο της ΕΡΤ ) να ζητά  την παρέμβαση  του εισαγγελέα  του Αρείου Πάγου επειδή  η  δημόσια  ραδιοτηλεόραση τόλμησε  να  πλειοδοτήσει σε διεθνή διαγωνισμό χωρίς την έγκριση των βαρώνων των ΜΜΕ .
Για την ιστορία  αναφέρουμε  ότι  τότε  για τους ίδιους λόγους είχαν υποβάλλει στη βουλή επερώτηση και οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκος Τσούκαλης, Γρηγόρης Ψαριανός και Θανάσης Λεβέντης.

Η  υποταγή  τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ  στη θέληση  των  ζημιωμένων απο την κερδοφορία της ΕΡΤ  Βαρώνων των ΜΜΕ, εκδηλώθηκε  απροκάλυπτα  δύο χρόνια  μετά , τον Ιούνιο του  2013, με το  γνωστό  "πραξικόπημα του μαύρου" που διέσυρε διεθνώς τη χώρα μας  και μάλιστα  σε τέτοιο βαθμό  ώστε  να καταρακυλήσει στον πάτο  του  παγκόσμιου πίνακα χωρών  στις  οποίες  περιορίζεται η  ελευθεροτυπία και η δημοκρατία.

Οι πολιτικοί εκφραστές της μιντιακής ολιγαρχίας, αλλά  και   οι αυτόκλητοι "μεσσίες"  της ΕΡΤ  μαζί με τον πολιτικά ετερόκλητο  περίγυρο των "ιεραποστόλων"  του κίβδηλου εκσυγχρονισμού, σύντομα  θα ξαναμπούν  στο  περιθώριο,  αφήνοντας  την ΕΡΤ να οργανωθεί και να αναπτυχθεί  όπως της αξίζει και όπως πρέπει, ώστε  να  διασφαλιστεί η πρόοδος, η ανταποδοτική  της αξία  στην κοινωνία, η μακροζωία  της και εν τέλει  η εργασία των ανθρώπων που μοχθούν  καθημερινά  για εκείνη.

Τον Ιούνιο του  2013  όλη η συμμορία του "μαύρου"  είδε  πως τα "πρόβατα"  γίνονται σε μια στιγμή  "λιοντάρια" με  "ψυχή  βαθειά", που ξέρουν να κάνουν νικηφόρους  αγώνες.
Έτσι και τώρα, είμαστε έτοιμοι να δείξουμε σε εχθρούς και σε "φίλους", πως  ούτε τα δόντια μας έπεσαν, ούτε  η ψυχή μας  ζάρωσε, ούτε αποκοιμηθήκαμε  με τα νανουρίσματα  των κάθε λογής  "βαλτών" και "σαλταδόρων".

Για άλλη μια φορά  λέμε σε όλους τους :

Η ΕΡΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ,ΟΥΤΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙ  ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΘΕ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥ  ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ  ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ  ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΤΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ , ΔΕΝ  ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ  ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ  ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ  ΠΟΥ  ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ  ΤΡΙΓΥΡΩ ΤΗΣ.
Mουσική - στίχοι Σιδηράς Γιάννης. Αφιερωμένο στους εργαζόμενους της ΕΡΤ που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για να φύγει το ΜΑΥΡΟ από στης καρδιές μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου