ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

ΠΟΣΠΕΡΤ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΚΟ. ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΝΗ 2020 – ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



Αγία Παρασκευή, 11/06/2020
ΨΗΦΙΣΜΑ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΚΟ.
ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΝΗ 2020 – ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η ΠΟΣΠΕΡΤ στηρίζει από την αρχή τον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ για τις θέσεις εργασίας τους, τη διασφάλιση και βιωσιμότητα του δημόσιου χαρακτήρα της.

Η σημερινή κυβέρνηση της Ν.Δ. ταυτισμένη με το ξεπούλημα κάθε πολύτιμου αγαθού της χώρας και έχοντας την κύρια ευθύνη για τα συσσωρευμένα προβλήματα της ΛΑΡΚΟ συνεχίζει το καταστροφικό της σχέδιο τριχοτόμησης από το 2014. 

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, στοχοποιημένοι από την άθλια και ανάλγητη κυβερνητική πολιτική ξεπουλήματος του ορυκτού πλούτου της χώρας εδώ και έξι μήνες δίνουν ένα σκληρό και ανυποχώρητο αγώνα προκειμένου να διασφαλίσουν την βιωσιμότητα της εταιρίας, το μεροκάματο τους, τα εργασιακά τους δικαιώματα και την ασφάλειά τους στο χώρο της δουλειάς.
Οι αποκλεισμένοι από τα ΜΜΕ εργαζόμενοι δίνουν έναν αγώνα για να αναδείξουν τις τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες μιας από τις ελάχιστες βαριές μεταλλευτικές βιομηχανίες της χώρας μας που στηρίζει την εθνική οικονομία με την εισαγωγή πολύτιμου συναλλάγματος αξίας δεκάδων δισ. ευρώ. 
Ο αγώνας τους έχει ξεπεράσει τα όρια μιας επιχείρησης και έχει συσπειρώσει γύρω του όλα τα πολιτικά κόμματα – εκτός της ΝΔ – τις τοπικές κοινωνίες και την πανελλαδική αλληλεγγύη του εργατικού κινήματος που συνεχίζει να πλήττεται από τις βάρβαρες και αντεργατικές πολιτικές εξυπηρέτησης του κεφαλαίου που θέλουν τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ :

*Τη διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα της ΛΑΡΚΟ
*Τη διασφάλιση της βιωσιμότητας των θέσεων και σχέσεων εργασίας
*Την αξιοποίηση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της ΛΑΡΚΟ
Η ΠΟΣΠΕΡΤ καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμπαρασταθούν στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και να συμμετέχουν στο μεγάλο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιούνη 2020 και ώρα 11 το πρωί στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΚΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου