ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

ΤΟ FACEBOOK ΛΟΓΟΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ"


Το facebook προφανώς ύστερα  απο καταγγελίες  "φίλων" του προφίλ, λογόκρινε  την  ανάρτησή μας  που αφορούσε  στις  "εκκαθαρίσεις στην ΕΡΤ"  και περιείχε  την ανοιχτή επιστολή του "εκκαθαρισθέντος"  τέως  γενικού διευθυντή Τ.Υ  συνάδελφου Π. Φίλου.


Είναι φανερό ότι  κάποιοι  "ενοχλήθηκαν"  απο  αυτά  που περιέχει και αποκαλύπτει η ανάρτηση, γεγονός  που καταδεικνύει ότι  είμαστε  στον σωστό δρόμο.Σε εκείνον δηλαδή το δρόμο  που δεν τον βαδίζεις πεσμένος  στα τέσσερα  ως ικέτης  και δούλος, αλλά όρθιος  σαν  εργαζόμενος που έχει δικαιώματα  και  παλεύει  συλλογικά στα  φανερά   γι αυτά.

Ξέρουν  ότι η φωνή μας  δεν  φιμώνεται  με τις πανικόβλητες ασφαλίτικες μεθόδους  που χρησιμοποιούν για να υπηρετήσουν  τα αφεντικά τους  και τα ιδιοτελή τους συμφέροντα, όπως  ξέρουν επίσης  πολύ  καλά ότι η αλήθεια  δεν  κρύβεται  ακόμα κι αν την σκεπάσουν  με τόνους λάσπης.

Οι καιροί άλλαξαν  και κανείς  απο τους  συναδέλφους μας  δεν είναι τόσο  χειραγωγήσιμος όσο νομίζουν, όλοι πιά ξέρουν  ότι  αυτοί  που χθές ήταν  λύκοι δεν έχουν αλλάξει διατροφικές  συνήθειες  ούτε  είναι τόσο δυνατοί όσο καμώνονται.

Η δύναμη είναι στα χέρια όλων μας, όλων εκείνων δηλαδή  που δεν ζητούν δόξες και τιμές, αλλά  σεβασμό στις  αυτονόητες  πανανθρώπινες αξίες μια απο τις οποίες  είναι  το δικαίωμα στην  εργασία και οι αξιοπρεπείς και δίκαιες εργασιακές συνθήκες.

Τιμώντας  τη μνήμη  του αείμνηστου Μάνου Χατζιδάκι  που έφυγε σαν  σήμερα πριν  απο 26 χρόνια  θα  τολμήσουμε  να  διαφωνήσουμε  μαζί του  μόνο ως προς  την "καληνύχτα  του στον Κεμάλ", λέγοντας    ότι  "αυτός  ο κόσμος σώζεται Κεμάλ, αρκεί εμείς να το θελήσουμε"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου