ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

ΓΕΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ATHENS VOICE ΓΙΑ ΤΟ SPOT ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (ΚΥΡΙΑΚΗ 21/6/2020 ΩΡΑ 18,22)


Είναι ευρέως γνωστό  ότι  η  Athens Voice  δεν είναι  φιλικά προσκείμενη στην  αξιωματική αντιπολίτευση ούτε  εξ όσων  γνωρίζουμε  έχει μετακλητούς  δημοσιογράφους  απο τον ΣΥΡΙΖΑ  όπως, σύμφωνα με το ...ρεπορτάζ  της ΝΔ, έχει ο  Guardian.

 Συνεπώς  δεν μπορεί να πεί κανείς  ότι  οι συνηθισμένοι  αναγνώστες  της  είναι κυρίως  ΣΥΡΙΖΑίοι, γεγονός  που πιθανόν  θα δικαιολογούσε μερικώς, αυτά  τα  αποτελέσματα σε μια  δημοσκόπηση που ευθέως  και χωρίς  περιστροφές  ή πονηρά   "ανοιχτές"  ερωτήσεις  ζητά  απο το κοινό  να  δηλώσει εάν συμφωνεί ή διαφωνεί με  το περιβόητο spot  του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ένα spot  που τόσο  πολύ ενόχλησε  το δημοσιογραφικό  και πολιτικό  κατεστημένο,  ώστε  να  προκαλέσει ακόμα  και την  άμεση αντίδραση  της  συνήθως υπνώτουσας  σε  τέτοια θέματα  διοίκησης  της ΕΣΗΕΑ.

Η διαδικτυακή  δημοσκόπηση της Athens Voice  μέχρι και αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτή  και μπορείτε  να  ψηφίσετε  σε αυτήν  κάνοντας  κλίκ  στον παρακάτω  σύνδεσμο:

https://www.athensvoice.gr/polls/657466_gkalop-symfoneite-me-spot-toy-syriza-gia-toys-dimosiografoys

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου