ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Γιατί η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι φορείς δεν έβγαλαν μέχρι σήμερα απόφαση για τη μετάβαση στην ψηφιακή τεχνολογία DVB-T2, που ισχύει ήδη για όλες τις άλλες χώρες της Ευρώπης;Διότι όπως αποκαλύπτεται απο την ΕΕΤΤ, αν έβγαινε μια τέτοια απόφαση, δεν θα υπήρχε ζήτημα αποζημίωσης της Digea!

Λιγότερα κανάλια στην TV, με ομολογία από την ΕΕΤΤ27/06/2020Γιατί δεν έγινε η μετάβαση στο DVB–T2

(αναδημ.απο τις www.typologies.gr)

Η δημόσια διαβούλευση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την «αποζημίωση» της Digea λόγω του 5G δίνει ξεκάθαρη απάντηση και στο γιατί η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι φορείς δεν έβγαλαν μέχρι σήμερα απόφαση για τη μετάβαση στην ψηφιακή τεχνολογία DVB-T2, που ισχύει ήδη για όλες τις άλλες χώρες της Ευρώπης. 

Μια μετάβαση που η ίδια η Digea υπερασπιζόταν και τη ζητούσε το 2015 – 2016 για να στηρίξει τη θέση της ενάντια στην τηλεοπτική αδειοδότηση, πως στις συχνότητες χωράνε πάνω από 112 τηλεοπτικά κανάλια!
 Πέντε χρόνια μετά δεν έγινε κανένα απολύτως βήμα για τη μετάβαση στο DVB-T2 ούτε από την Digea ούτε όμως και από την ΕΡΤ.

Όπως προκύπτει από το ίδιο το κείμενο της ΕΕΤΤ, αν έβγαινε μια τέτοια απόφαση, δεν θα υπήρχε ζήτημα αποζημίωσης της Digea! 

Σύμφωνα με το κείμενο της διαβούλευσης:

«Αν συντελεστεί η μετάβαση της ψηφιακής ευρυεκπομπής σε τεχνολογία DVB-T2, η συνολική διαθέσιμη χωρητικότητα....
περισσότερα  στις www.typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου