ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Ζωντανά στην ΕΡΤ η αντίστροφη μέτρηση για την εκτόξευση του νέου δορυφόρου Hellas Sat 4 στη ζώνη Clarke...


Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την εκτόξευση του Hellas Sat 4 στη ζώνη Clarke, καθώς η πρώτη αποστολή της Arianespace για το 2019, θα μεταφέρει με τη πλατφόρμα εκτόξευσης Ariane 5, τους τηλεπικοινωνιακούς δορυφόρους Hellas Sat 4 /SGS-1 και GSAT-31. 

Η ΕΡΤ μέσα από την οθόνη των καναλιών ΕΡΤ 1 και ERT HD θα δώσει την ευκαιρία στους τηλεθεατές να παρακολουθήσουν σε μια έκτακτη ενημερωτική εκπομπή (Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 22:15), τη διαδικασία εκτόξευσης του νέου δορυφόρου Hellas Sat 4 στο Διάστημα (23.00), που αναμένεται να ενισχύσει την ελληνοκυπριακή τροχιακή θέση Hellas Sat 39E...

Oι προδιαγραφές του νέου δορυφόρου Hellas Sat 4 προβλέπουν
15 με 20 χρόνια διάρκεια ζωής και στόχευση στην παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στη Μέση Ανατολή, τη Νότιο Αφρική και την Ευρώπη με τους 34 αναμεταδότες που διαθέτει στη KU μπάντα....

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής της ΕΡΤ, που θα παρουσιάσει η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, θα υπάρχουν ζωντανές συνδέσεις με το κοσμοδρόμιο στη Γαλλική Γουιάνα. 

Επίσης, οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αντίστροφη μέτρηση και την εκτόξευση του δορυφόρου με τη πλατφόρμα εκτόξευσης Ariane 5. 

Στο στούντιο, ειδικοί επιστήμονες θα αναλύουν τη διαδικασία της εκτόξευσης και θα εξηγήσουν πώς πρόκειται να αλλάξει η καθημερινότητά μας: βελτιωμένες επικοινωνίες, ταχύτερο ίντερνετ και ασφαλείς στρατιωτικές συνδιαλέξεις από έναν δορυφόρο που θα καλύπτει την Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

(αναδημ. απο  το greekdigitaltv.blogspot.com)

1 σχόλιο:

  1. Είμαστε ένα ιδιωτικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα ειδικευμένο στο δανεισμό
    Για όλα τα προβλήματα δανείων σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:
    markusgauthier10@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή