ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΕΡΤ ΖΗΤΑ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ - Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ "ΠΕΜΠΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ" ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ


Το Δ.Σ της ΕΡΤ πρόσφατα εξουσιοδότησε τον Διευθύνοντα  Σύμβουλο Β. Κωστόπουλο, να ζητήσει και επίσημα  απο τον υπουργό ΨΗΠΤΕ  Ν. Παππά την  επιστροφή  των ακινήτων  της ΕΡΤ, που με ...συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς  να υπολογισθεί  η προκαλούμενη ζημία, αφαιρέθηκαν απο το περιουσιολόγιο της  εταιρείας και διατέθηκαν είτε  σε άλλα υπουργεία, είτε  στο πρώην ΤΑΙΠΕΔ.

Το ζήτημα  θεωρείται για την εταιρεία μείζον, αφού  οι  ελλείψεις  της ΕΡΤ σε κτιριακές  εγκαταστάσεις  θα μπορούσαν να καλυφθούν  ανέξοδα ή με ελάχιστο κόστος εάν διέθετε τα ακίνητα  που της αφαιρέθηκαν.

Όλοι οι εργαζόμενοι θυμούνται πως  μερικοί πρώην συνδικαλιστές και μετέπειτα πρωτοπαλλήκαρα και διευθυντές του Καψή  στη ΔΤ και τη ΝΕΡΙΤ (νυν λασπολόγοι)  , με ζήλο υποστήριζαν  και πρίν  το "λουκέτο"  την πρόθεση της τότε κυβέρνησης να υφαρπάξει  κτίρια και δομές της ΕΡΤ , πράγμα που και στην περίπτωση  του κτιρίου της Κατεχάκη έπραξε με τις γνωστές  σε όλους συνέπειες.

Μαζί με αυτούς  και οι υπόλοιποι  πεμπτοφαλαγγίτες  της  συγκυβέρνησης Σαμαρά -Βενιζέλου, που είτε σαν αβανταδόροι του καθεστώτος,  είτε  σαν  "επιστάτες"  στα μορφώματα της ΔΤ και της ΝΕΡΙΤ, είτε μετέπειτα στη νέα ΕΡΤ απο τις διευθυντικές θέσεις ή τις θέσεις αργομισθίας  που  τους δόθηκαν  σαν "αντίδωρο"  για  την ...υπόσχεσή τους να στηρίξουν  τη προσπάθεια ανασυγκρότησης  της  (μια υπόσχεση  που  φυσικά δεν τήρησαν κάνοντας ακριβώς το αντίθετο).

Αυτοί λοιπόν οι δόλιοι που  στο παρελθόν  κατηγορούσαν την ΠΟΣΠΕΡΤ γιατί αντιδρούσε  ακόμα και με καταλήψεις  στην αίθουσα  συνεδριάσεων του τότε  Δ.Σ  σε κάθε απόπειρα κατασπατάλησης ή και καταλήστευσης  της κινητής  και ακίνητης περιουσίας της ΕΡΤ, είναι αυτοί  που
έδωσαν  γή και ύδωρ σε εκείνους  που την έκλεισαν και είναι αυτοί  που ακόμα και σήμερα  επιχειρούν  να κάνουν  τα ίδια  εμποδίζοντας  καθε τι  που θα παράξει όφελος στους εργαζόμενους και στην εταιρεία, προκειμένου  να αποκτήσουν για άλλη μια φορά  την εύνοια  των παλιών τους αφεντικών.

Αυτοί που σήμερα καταγγέλλουν την  ενοικίαση ιδιωτικού VAN H.D στην ΔΕΘ , ενώ πριν λίγους μήνες,  εκμεταλλευόμενοι τις θέσεις ευθύνης που τους είχαν δοθεί τότε , χρέωναν την ΕΡΤ με  υπέρογκα ποσά   για ενοικίαση ίδιων δυνατοτήτων VAN προκειμένου να κάνουν  ΠΡΟΒΕΣ(!!!) στο ίδρυμα Σ. Νιάρχος.

Αυτοί που για να μεταβούν απο την Αγία Παρασκευή στο κέντρο της Αθήνας  χρέωναν την ΕΡΤ  με  διόδια Αττικής οδού!

Αυτοί που κάνοντας  copy paste παλαιότερων  ανακοινώσεων της ΠΟΣΠΕΡΤ παριστάνουν σήμερα τους "τζάμπα μάγκες"  για να δικαιολογήσουν  τον ρόλο που υποδύονται σαν ...εκπρόσωποι.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο  ότι   οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ   τους  έχουν γυρίσει  την πλάτη και πως ακόμα και οι ελάχιστοι  που  τους  ακολούθησαν  έχουν αρχίσει  να αντιλαμβάνονται τον  πραγματικό τους ρόλο και τους εγκαταλείπουν, γεγονός  που όμως  μαθαίνουμε  τους έχει εξοργίσει και τους έχει κάνει ιδιαίτερα "νευρικούς"   φτάνοντας στο σημείο  να  προσπαθούν να συγκρατήσουν  την περαιτέρω συρρίκνωσή τους με απειλές και τραμπουκισμούς, μεθόδους εξάλλου που γνωρίζουν σαν  απόφοιτοι της παλιάς σχολής  "χωροφυλακής"

Όλοι αυτοί  που  καταδολίευσαν και συνεχίζουν να καταδολιεύουν το παρόν και το μέλλον των εργαζομένων και  την  ανάπτυξη - πρόοδο της ΕΡΤ  ας καταλάβουν επιτέλους  ότι  οι εργαζόμενοι δεν σκοπεύουν να ξαναγίνουν  τα θύματα  της προδοσίας τους και πως  έμαθαν να διακρίνουν τα πρόσωπα ακόμα κι αν κρύβονται πίσω απο μάσκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου