ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΕΝ "ΑΡΕΣΑΝ" ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ Π. ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ KONTRA 24 ΤΗΣ 20ης/9/2018 (VIDEO)


Για όλους και για όλα μίλησε ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ  Π.Καλφαγιάννης στην εκπομπή  Kontra 24 προσκεκλημένος  του Αιμίλιου Λιάτσου.

Αυτά  που είπε  όπως ήταν φυσικό  δεν "άρεσαν"  σε μερικούς  και προ πάντων  στον περιβόητο "πρύτανη της ΓΑΔΑ"  και τέως "Νεριτάρχη"  Θ. Φορτσάκη ό οποίος όπως έχουμε ήδη καταγγείλλει, πρότεινε  να καταργηθούν  οι ειδήσεις  απο την ΕΡΤ, περιφρονώντας  ακόμα και το ίδιο  το Σύνταγμα  το οποίο ορίζει  ως ελεγκτέο  δημόσιο αγαθό την ενημέρωση των πολιτών απο τις δημόσιες συχνότητες, δηλαδή  τόσο  απο την δημόσια  όσο και απο την ιδιωτική ραδιοτηλεόραση.

Δεν άρεσε  ούτε  η απάντηση με επιχειρήματα  στην προβοκατόρικη  ερώτηση  περί του αν "κάνει κουμάντο στην ΕΡΤ", και φυσικά  στην  ανοικτή δημόσια πρόκληση  να παρουσιάσουν τα στοιχεία που συνθέτουν  τη βάση αυτής  της  "κατηγορίας" δεν υπήρξε  καμία απάντηση.

Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ  μίλησε και για το εμπάργκο  της ΝΔ  και το "μήλο της έριδος"  δηλαδή  την  ελευθερία  που πρέπει να έχει  ο κάθε δημοσιογράφος να έκφράζει την άποψή του, και ταυτόχρονα αποκάλυψε  την υποκρισία  της ΝΔ και του κάθε Φορτσάκη   που μιλούν  για "πλουραλισμό" στα ΜΜΕ και ειδικώτερα στην ΕΡΤ, όταν  όχι μόνο δεν τον θέλουν αλλά αντιθέτως τους ενοχλεί, γεγονός  που  καταδείχθηκε  περίτρανα  τόσο στην περίπτωση  του πραξικοπήματος  του μαύρου και των  τερατογεννέσεων της ΔΤ και της ΝΕΡΙΤ  που προέκυψαν μετά απο αυτό, όσο και στην απροκάλυπτη στήριξη  ενός καναλιού  το οποίο όχι άδικα  έχει χαρακτηριστεί  εργοστάσιο  fake news και παραπληροφόρησης, σε τέτοιο σημείο  που  έκανε  ακόμα και τον  γνωστό  νεοφιλελεύθερο  δημοσιογράφο με το παπιγιόν να αγανακτήσει στον αέρα.
Δεν έμεινε έξω απο τον σχολιασμό  και την κριτική  του Π.Καλφαγιάννη, ούτε και η κυβέρνηση την οποία κάλεσε δημόσια  να  κάνει  ως  εποπτεύουσα   όλα όσα  πρέπει ώστε να αρθούν όλα  τα θεσμικά εμπόδια  στην ανάπτυξη και τη λειτουργία  της ΕΡΤ.

Δείτε τα video:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου