ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Η ΠΟΣΠΕΡΤ ΚΑΙ Η ΕΤΕΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΟΥ ΞΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟΥ "ΒΗΜΑ FM" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ


Για άλλη μια φορά  η ΠΟΣΠΕΡΤ και  το μέλος της η   ΕΤΕΡ (Ένωση ΤεχνικώνΕλληνικής Ραδιοφωνίας), θα βρεθούν στα δικαστήρια απέναντι  στην ΔΟΛια μεθόδευση του Μαρινάκη ,να ζητήσει για δεύτερη φορά για την εταιρεία του την Alter Ego Α.Ε , τον ορισμό ενός  Δ.Σ  "ειδικού σκοπού", που δεν είναι άλλος απο την ...πτώχευση.

Μια πτώχευση που δεν  σχετίζεται φυσικά  με την κακή οικονομική κατάσταση του Μαρινάκη, ο οποίος εξάλλου μέχρι πρότινος  δημόσια ομολογούσε περί του αντιθέτου, αλλά με την απόφασή του να μην πληρώσει  δεκάρα  ούτε  στους εργαζόμενους  τοy "Βήμα FM", ούτε  στο δημόσιο, ούτε στα ασφαλιστικά ταμεία.

Μια τακτική που σε εκατοντάδες  παρόμοιες περιπτώσεις  χρησιμοποιήθηκε 
όχι σαν αναγκαστική "διέξοδος" χρεοκοπημένων επιχειρηματιών, αλλά  σαν τροφοδότης της απληστίας  των  "βαρώνων"  που  για δεκαετίες δρούσαν ασύδοτοι απολαμβάνοντας το καθεστώς της "ειδικής ασυλίας" που τους είχαν παραχωρήσει οι  διαπλεκόμενες με αυτούς  κυβερνήσεις.


Ας ελπίσουμε ότι  σήμερα ο δικαστής  θα δεί το προφανές  και θα  προστατεύσει  τους εργαζόμενους και το δημόσιο απο τις  ΔΟΛιες διαθέσεις  του Μαρινάκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου