ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΥ. ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΑΔΩΝΗ :ΑΔΑΕΙΣ , ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ


(Απο τη σελίδα του Ευάγγελου Αντώναρου* στο facebook)


Καιρός είναι να μάθουν οι αδαείς, οι απληροφόρητοι, οι ανόητοι αλλά και οι πολιτικοί καιροσκόποι ότι τέλος για την λειτουργία των δημοσίων (και όχι κρατικών) τηλεοράσεων και ραδιοφώνων καταβάλλεται παντού στην Ευρώπη (αλλά και αλλού). Και είναι μάλιστα υποχρεωτικό.

Στη Μεγάλη Βρετανία δε είναι  υποχρεωτική η καταβολή του τέλους για κάθε συσκευή τηλεόρασης. Κι αν σε πιάσουν να μη πειθαρχείς, τα
πρόστιμα είναι τσουχτερά
*Γεννήθηκε στην Αθήνα το Δεκέμβριο του 1950 και είναι γιος του γελοιογράφου Αρχελάου Αντώναρου και της Γεωργίας Πρωτονοτάριου. Αδελφός του ήταν ο αθλητικογράφος Μάνος Αντώναρος. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάστηκε ως δημοσιογράφος. Το 1974 ορίστηκε ανταποκριτής του AXEL SPRINGER VERLAG AG καλύπτοντας αρχικά τα Βαλκάνια, ενώ στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στη Ρώμη.
Το 1992 επέστρεψε στην Αθήνα ως ανταποκριτής αυτή τη φορά για την Μέση Ανατολή. Στις 2 Ιουλίου 2004 ορίστηκε αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος ενώ στις 23 Οκτωβρίου 2008 ορίστηκε με απόφαση του πρωθυπουργού κυβερνητικός εκπρόσωπος.[2] Στις βουλευτικές εκλογές του 2009 συμπεριλήφθηκε πέμπτος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ χωρίς αρχικά να εκλεγεί.[3] Την ίδια μέρα όμως λόγω της παραίτησης του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, Γιώργου Σουφλιά, η 5η θέση έγινε εκλόγιμη με συνέπεια να εκλεγεί εν τέλει βουλευτής. Στις εκλογές του 2012 ήταν υποψήφιος στη Β΄ Αθηνών. Πήρε 4.465 ψήφους και απέτυχε να επανεκλεγεί.[4].
Έχει τιμηθεί με διάφορα βραβεία μεταξύ των οποίων αυτό του ιδρύματος Μπότση. Το 1994 εκλέχθηκε πρόεδρος της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου Ελλάδας, θέση στην οποία παρέμεινε για αρκετά χρόνια.[2]
Είναι νυμφευμένος και έχει ένα γιο και μία κόρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου