ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Λ. ΚΡΕΤΣΟΣ :. Παράξενη αντίληψη της έννοιας του “χτες” έχει ο υπουργός, δεδομένου ότι η υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ λειτουργει από το 2017…”


(απόσπασμα άρθρου του  thefaq.gr)

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του πρώην υφυπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Λευτέρη Κρέτσου για τη νεα προσπάθεια της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας να οικειοποιηθεί έργο που έγινε επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορμή ήταν η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι τέθηκε χθες σε λειτουργία η υβριδικη πλατφόρμα της ΕΡΤ (το λεγόμενο ΕΡΤflix όπως είπε ο Στ.Πέτσας). “Επενδύοντας και εκσυγχρονίζοντας προσπάθειες ετών και
προηγουμένων διοικήσεων, η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ έθεσαν από χθες σε λειτουργία την πλατφόρμα της υβριδικής ΕΡΤ” ανέφερε συγκεκριμένα ο Στ.Πέτσας.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει ο Λευτέρης Κρέτσος, η υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ δεν τέθηκε “χθες” σε λειτουργία αλλά λειτουργεί από το 2017!

“Έθεσαν από χτες σε λειτουργία την υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ” είπε σήμερα το πρωί ο Υπ. Πετσας. Παράξενη αντίληψη της έννοιας του “χτες” έχει ο υπουργός, δεδομένου ότι η υβριδική πλατφόρμα λειτουργει από το 2017…”

περισσότερα στο thefaq.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου