ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Τρίτη 14 Απριλίου 2020

ΜΑΖΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ALPHA ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΜΕΝΗ ΕΣΤΗΣΕ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ GREEN PIXEL

(Απεργοί  Alpha  14/4/2020 ώρα 18.00)

Δεν περίμενε η διοίκηση του Alpha,  ότι  θα  υπάρξει  εκ μέρους των εργαζομένων  απάντηση στο τελευταίο της κρεσέντο   αυταρχισμού  με το οποίο  επέβαλε  στους τεχνικούς  των  εξωτερικών συνεργείων  να  συμπεριφερθούν ως "άνθρωποι - ορχήστρα". 
Να κόψουν δηλαδή το λαιμό τους και να βγαίνουν  έξω  κανοντας   τη δουλειά δυο και τριών ειδικοτήτων.

Η διοίκηση πανικοβλημένη "επιστράτευσε"  προϊσταμένους και εργαζόμενους στη  εταιρεία παραγωγής  του αφεντικού (green pixel) προκειμένου να σπάσουν  την στάση  εργασίας  και να  βγεί στο αέρα  "κανονικά"  πρόγραμμα.

Όπως μαθαίνουμε, απόψε  έχουν καλεσμένο στο κεντρικό τους δελτίο  τον  υπουργό "εργασίας"  Γιάννη Βρούτση, τον οποίο όπως φαίνεται και στην φωτογραφία  που πήραμε πριν απο λίγο θα υποδεχθούν  οι απεργοί του Alpha.

Καλό είναι να μάθει ο κ.Βαρδινογιάννης και ο  καλεσμένος του  υπουργός  - έμμεσος  κυβερνητικός χορηγός  του καναλιού, ότι πολλές φορές  αντι να "σπάσουν"  οι εργαζόμενοι  "σπάει" η  "μέγγενη"  στην οποία  τους  βάζουν για  να  αυξήσουν  τα κέρδη τους "βγάζοντας κι απο τη μύγα ξύγκι" .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου