ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Γιάννης Σιδηράς για το νέο του CD "Χάνομαι" : "Δεν υπάρχει πιο ερωτικό τραγούδι από το επαναστατικό, είναι το μόνο τραγούδι που αγαπάει όλους τους ανθρώπους χωρίς εξαιρέσεις"

Ο Γιάννης Σιδηράς είναι ένας  απο τους πολλούς καλλιτέχνες που  αγκάλιασαν απο την αρχή τον ανένδοτο αγώνα μας εναντίον του μαύρου, όμως έχει  μια  ξεχωριστή θέση στη καρδιά μας  όχι μόνο για την αγάπη και την αλληλεγγύη που μας έδειξε,  αλλά  και γιατί εμπνεόμενος απο αυτόν, έγραψε τότε το  περίφημο τραγούδι  "Μη σταματήσεις", το οποίο έγινε  κατά κάποιο τρόπο το μουσικό  έμβλημα αυτού του δίχρονου  νικηφόρου  αγώνα .

Σήμερα 7 χρόνια μετά,  ο αγαπημένος  μας Γιάννης  κυκλοφόρησε  το νέο του άλμπουμ με τον τίτλο "Χάνομαι" το οποίο περιλαμβάνει εκτός του "Μη σταματήσεις" επτά ακόμα "ερωτικά" τραγούδια όπως λέει  και έναν μονόλογο. "Τα λέω όλα ερωτικά γιατί για μένα δεν υπάρχει πιο ερωτικό τραγούδι από το επαναστατικό, είναι το μόνο τραγούδι που αγαπάει όλους τους ανθρώπους χωρίς εξαιρέσεις" αναφέρει χαρακτηριστικά  ο ίδιος  μιλώντας για τη νέα συλλογή τραγουδιών του..

Εμείς  απο καρδιάς τον ευχαριστούμε  και   του ευχόμαστε  καλή επιτυχία  στο νέο του CD,  το οποίο είμαστε  σίγουροι ότι εκτός απο εμάς θα το αγαπήσει κι όλος ο κόσμος, ειδικά  εκείνος που δεν αναπαύεται  βλέποντας  παλιούς αγαπημένους  δημιουργούς  να αυτοαναιρούνται είτε χοροπηδώντας πάνω σε φορτηγά  χαιρετώντας  την εξουσία, είτε να αποφαίνονται  (με το αζημίωτο)  ως νέοι "Γεωργαλάδες" για την "αποκαλυφθείσα" σε αυτούς  αξία  της "εθνικοφρόνου"  δεξιάς  η οποία  εκτός όλων των άλλων  όπως ισχυρίζονται  ξέρει και να ντύνεται ...ευπρεπώς!
Καλοτάξιδο και αυτό το CD σου Γιάννη μας.

Ας δούμε  τι έγραψε ο ίδιος  ο Γιάννης Σιδηράς  στη σελίδα του στο Facebook  και  ας  απολαύσουμε  τα τραγούδια του  όπως μας  τα προσφέρει  με απλότητα και ευγένεια:



(Γιάννης Σιδηρας Λάβαρο (HQ Official Audio Video)
στίχοι μουσική τραγούδι Γιάννης Σιδηράς
από την κυκλοφορία "Χάνομαι"
(p) & (c) 2020 Musicmirror)

 Sidiras Ioannis 
10 ώρες

Θέλω με αυτήν μου την ανάρτηση να ευχαριστήσω την
Musicmirror το Orfeas Music Studios την οικογένεια μου, όλους τους φίλους, συνεργάτες παλιούς και νέους που με στήριξαν πίστεψαν σε εμένα και στα τραγούδια μου.
Οκτώ τραγούδια και ένας μονόλογος,
ηχογραφημένα σε διαφορετικούς χρόνους και τόπους αλλά με το ίδιο πάθος όπως την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε να παίζουμε μουσική.
Δεν ξέρω αν είναι σωστό η λάθος που το CD κυκλοφορεί αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο που περνάμε, αλλά με μουσική και τραγούδι όλα τα στραβά ισιώνουν και τα δύσκολα γίνονται ευκολότερα.
Οκτώ ερωτικά τραγούδια και τα λέω όλα
ερωτικά γιατί για μένα δεν υπάρχει πιο ερωτικό τραγούδι από το επαναστατικό, είναι το μόνο τραγούδι που αγαπάει όλους τους ανθρώπους χωρίς εξαιρέσεις.
Ελπίζω να τα αγαπήσετε.... από σήμερα είναι και δικά σας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου