ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Σύμπτωση!!! Μετά τις αποκαλύψεις της προέδρου των νοσοκομειακών γιατρών της Θεσσαλονίκης , εισαγγελέας διέταξε έρευνα αν διέπραξε το αδίκημα της "διέγερσης σε ανυπακοή"


Στέλιος Νικητόπουλος f/b (δημοσιογράφος ΕΡΤ3) : 

Σα να μη μας έφταναν όλα είχαμε και ειSkaiγγελική παρέμβαση για τη Dafni Katsimpa αλλά καμία εισαγγελική παρέμβαση για τις εγκληματικές ελλείψεις στα νοσοκομεία.

 Αλληλεγγύη στην πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών της Θεσσαλονίκης "που διεγείρει σε παράνομες πράξεις" τα πλήθη, όπως η απαίτηση για να έχουμε επιτέλους δημόσιο σύστημα υγείας, αυτό είναι η μεγαλύτερη "παράνομη" πράξη για τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα που κυβερνούν αυτό τον τόπο.

Σχόλιο blog :Η "είδηση" όπως τη διαβάσαμε το TVXS:

Eισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε το κάλεσμα της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ) για συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου, δεδομένου ότι η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ότι δεν θα επιτραπούν φέτος για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, η εισαγγελέας ποινικής δίωξης, Κατερίνα Καραγιαννακίδου, παρήγγειλε από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της διέγερσης σε ανυπακοή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου