ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Η διοίκηση μετά το "θόρυβο" για τα δύο νέα κρούσματα ενημέρωσε με email το προσωπικό για το νέο " πλαίσιο ελέγχου τεστ Covid -19"


Πριν από λίγο και μετά το θόρυβο που προκάλεσε η "είδηση" για τα δύο νέα κρούσματα στο ραδιομέγαρο που αφορούν σε ενα δημοσιογράφο και έναν τεχνικό, η διοίκηση δια του γενικού διευθυντή ΔΟΥ, ενημέρωσε με email το προσωπικό για το νέο πλαίσιο ελέγχου τεστ Covid -19, που πρόκειται να εφαρμοστεί "αφενός για το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, αφετέρου των καλεσμένων των εκπομπών σε όλες τις εγκαταστάσεις των Κεντρικών & Περιφερειακών Υπηρεσιών της ΕΡΤ".

Νωρίτερα είχε  δημοσιοποιηθεί σχετικό δελτίο τύπου από την διοίκηση σύμφωνα με το οποίο:

"Η  ΕΡΤ, τηρώντας απαρέγκλιτα τις οδηγίες ασφαλείας για τους εργαζομένους της, αλλά και τους επισκέπτες και προσκεκλημένους της έχει ήδη λάβει από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 και έκτακτα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό μετάδοσης του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, οι παρουσιαστές των ενημερωτικών εκπομπών της δημόσιας τηλεόρασης βρίσκονται μόνοι τους στο πλατό, ενώ οι συμπαρουσιαστές τους βγαίνουν υποχρεωτικά από διαφορετικό studio.

Επιπλέον, οι προσκεκλημένοι όταν κατ’ εξαίρεση έχουν φυσική παρουσία, όπως βέβαια και οι λοιποί συντελεστές των εκπομπών (π.χ. ρεπόρτερ), εισέρχονται στο στούντιο φορώντας υποχρεωτικά προστατευτική μάσκα.

Σημειώνεται τέλος, ότι η χρήση μάσκας εδώ και αρκετές εβδομάδες είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής και των λοιπών κτηρίων της ΕΡΤ. Παράλληλα, έχουν εγκατασταθεί μηχανήματα θερμομέτρησης στις κεντρικές εισόδους, ενώ σε τακτική βάση γίνονται τεστ στους εργαζόμενους."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου