ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Μείωση μισθών σε όλους στον Ιδιωτικό Τομέα ψηφίζεται τις επόμενες μέρες - Από την στιγμή της ψήφισης θα μειωθούν αυτόματα όλα τα εισοδήματα των εργαζομένων(Βίντεο)



Οι μόνοι που πήραν αυξήσεις στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι οι μετακλητοί από 800 ευρώ στα 1.200 και τα golden boys στις κρατικές εταιρίες κατά 100%

Με νόμο Βρούτση θα γίνουν οι μειώσεις μισθών οριζόντια σε όλους τους  εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα και μάλιστα αυτοματοποιήμενα! 

Η ζημιά που θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην οικονομία είναι ανυπολόγιστη.

Πως θα γίνουν οι μειώσεις 

 
Οι μειώσεις είχαν ξεκινήσει το 2010, με το πρώτο μνημόνιο και η τελευταία είχε γίνει πάλι από τον Γιάννη Βρούτση τον Νοέμβριο του 2012. 

 Με τον νέο νόμο που έρχεται από την στιγμή της ψήφισης θα μειωθούν αυτόματα όλα τα εισοδήματα των εργαζομένων, αυτά που καταλήγουν στην τσέπη, στον ιδιωτικό τομέα και μάλιστα σε μια περίοδο που η Αγορά χρειάζεται ρευστότητα λόγω της ύφεσης που έχει έρθει ως αποτέλεσμα των μέτρων κατά του κορωνοϊού.


 Για παράδειγμα, εργαζόμενος σε σούπερ μάρκετ/πολυκαταστήματος, με βασικό μισθό των 680 ευρώ, με μερικές υπερωρίες τον μήνα, έβλεπε στον λογαριασμό του κάποια ημερομίσθια παραπάνω για να κλείσει «τρύπες». Αλλά με τον νόμο του Γιάννη Βρούτση οι υπερωρίες δεν θα αμείβονται, αλλά αντί αυτού θα δίνονται ρεπό. 

Το αποτέλεσμα θα είναι, μετά τον εργασιακό νόμο του Γιάννη Βρούτση, να «πέσουν» οριζόντια και αυτόματα, όλα τα εισοδήματα όλων των εργαζόμενων στην Ελλάδα στον ονομαστικό μισθό, ασχέτως πόσες υπερωρίες δηλώνονται.

 Τελικά οι μόνοι που πήραν αυξήσεις στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι οι μετακλητοί από 800 ευρώ στα 1.200 και τα golden boys στις κρατικές εταιρίες κατά 100%, δηλαδή πλέον λαμβάνουν από 100.000 ευρώ και πάνω από τους φόρους μας. 

Όταν θα βγούμε κάποια στιγμή από την πανδημία, καταστροφή του 1922 θα μοιάζει παράδεισος.

 από netakias.Com

(ενημέρωση απο το www.ergolavikoi.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου