ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΉΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ


Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στον τύπο , την ερχόμενη Τρίτη  το Δ.Σ της ΕΡΤ  θα εγκρίνει τις εισηγήσεις του διευθύνοντα συμβούλου σχετικά με το ποιοί θα τοποθετηθούν  στις προκηρυχθείσες  θέσεις γενικών διευθυντών.

Στο Δ.Σ της προηγούμενης Τετάρτης , σύμφωνα με τις ίδιες πηγές,  αυτή η διαδικασία "μπλοκαρίστηκε" για  ανύπαρκτους γραφειοκρατικούς λόγους,  απο το μέλος του Δ.Σ  και αναπληρωτή διευθ. σύμβουλο κ. Θαλασσινό, του οποίου η ψήφος  "μετρούσε διπλή" μιας και είχε εξουσιοδοτηθεί  σχετικά  απο τον απόντα  "εκπρόσωπο των εργαζομένων στο Δ.Σ" Τ. Μεταξά.

Αξίζει να σημειωθεί  πάντως ότι δεν είναι η πρώτη φορά  που παρατηρείται τέτοιου είδους "διαδραστική επικοινωνία" μεταξύ του  εκπροσώπου των εργαζομένων  στο Δ.Σ  και μέλους του Δ.Σ, γεγονός  που δημιουργεί  την εύλογη απορία  "πως είναι δυνατόν  ο εκπρόσωπος  των εργαζομένων να εκχωρεί αυτή την εκπροσώπηση σε μέλος της εργοδοσίας ή και το αντίστροφο;"(όπως είχε συμβεί όταν  ο τότε  πρόεδρος  κ. Τσακνής ,τον  είχε εξουσιοδοτήσει να ψηφίζει στο Δ.Σ και εκ μέρους του)

Με απλά λόγια  στην ΕΡΤ  παρατηρείται  το πρωτοφανές και αξιοπερίεργο, η "εργοδοσία"  με την άδεια  του αιρετού  "εκπροσώπου" να εκπροσωπεί σε Δ.Σ  και τους εργαζόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου