ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣΠΕΡΤ ΓΙΑ ΤΟ MUNDIAL 2018:«Η ΕΡΤ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ»

                                   
   


        ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ        
 Αγ. Παρασκευή 13/6/2018
«Η ΕΡΤ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ»
 Μπορεί όπως είπε ο Σάρτρ «σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, τα πάντα να περιπλέκονται από την παρουσία της αντίπαλης ομάδας», στον δικό μας όμως αγώνα οι κάθε είδους δυσκολίες , περίπλοκες καταστάσεις, οι ελλείψεις σε προσωπικό και τεχνικά μέσα, αντιμετωπίζονται και λύνονται από την εξαιρετική συλλογική δουλειά των εργαζομένων της ΕΡΤ.
Το αποτέλεσμα αυτής της εξαιρετικής συλλογικής δουλειάς, είναι η ποδοσφαιρική πανδαισία που θα προσφέρει η ΕΡΤ στο κοινό από αύριο 14/6/2018 και για ένα μήνα   στα πλαίσια της τηλεοπτικής και πολυμεσικής μετάδοσης του Mundial 2018.
Πρωτοπόρα και πάλι η ΕΡΤ, όχι μόνο θα φέρει σε κάθε τηλεοπτική οθόνη τους αγώνες του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, αλλά   θα
«μεταφέρει» ελεύθερα και εντελώς δωρεάν σε κάθε γήπεδο τον   τηλεθεατή, δίνοντάς του μάλιστα τη δυνατότητα να επιλέξει ο ίδιος τη θέση ή τις θέσεις απ΄όπου θα παρακολουθήσει τον κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα.
Η ΕΡΤ εγκαινιάζει τη νέα ψηφιακή εποχή με τρία νέα καινοτόμα προϊόντα και εντυπωσιακό περιεχόμενο:
*Εφαρμογή εικονικής πραγματικότητας –ERT VR (ζωντανή μετάδοση σε πλάνο 180 μοιρών,βίντεο 360 μοιρών, VoD με δυνατότητα θέασης πολλαπλών καμερών, επιλογή καλύτερων στιγμών του αγώνα, πλούσια στατιστικά κλπ)
*Νέος διαδικτυακός τόπος fifaworldcup2018.ert.gr όπου θα δίνεται η δυνατότητα επιλογής των αγώνων από 5 διαφορετικές κάμερες, VoD κλπ.
*Ειδική εφαρμογή της ERT hybrid (υβριδικής τηλεόρασης) με δυνατότητα θέασης και διάδρασης πολυμεσικού περιεχομένου , video 360μοιρών,δυνατότητα match report κλπ.
Το άρτιο αυτό αποτέλεσμα οφείλεται στον επαγγελματισμό, στην αυτοθυσία και στον μόχθο, των εργαζομένων, οι οποίοι δίνοντας «ψυχή και σώμα» και σε αυτήν την τεράστια τηλεοπτική-πολυμεσική παραγωγή, αποδεικνύουν σε κάθε νοσταλγό του «μαύρου», ότι η ΕΡΤ και οι εργαζόμενοι με περηφάνεια ανταποδίδουν στην κοινωνία αυτό που εκείνη προσδοκά , δείχνοντας ταυτόχρονα σε κάθε πικρόχολο και μίζερο ότι «σε αυτήν την ομάδα» είμαστε όλοι ενωμένοι σε έναν κοινό σκοπό.
Σε αυτό το Mundial είμαστε με την «ομάδα της ΕΡΤ» που θα «σηκώσει το παγκόσμιο κύπελλο»
….Η συνέχεια επι της οθόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου