ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

"ΕΝΙΑΙΟ ΣΤΑ ΜΜΕ" - ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ

Αγαπητοί συνάδελφοι 

Όπως ήδη γνωρίζετε,  οι εκλογές για την ανάδειξη  μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ  αλλά και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, θα διεξαχθούν την Τετάρτη 13, Πέμπτη 14 και Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 απο τις 09.00 π.μ  έως 19.00 μ.μ. 

Όλοι οι συνάδελφοι  ακόμα και εκείνοι που εργάζονται στους περιφερειακούς  σταθμούς και που με δόλο  τους απέκλεισε το απερχόμενο Δ.Σ  απο  την δυνατότητα  της επιστολικής ψήφου, μπορούν  να ψηφίσουν  αυτοπροσώπως, με την επίδειξη  της  αστυνομικής  τους ταυτότητας, διαβατηρίου ή άλλου νόμιμου εγγράφου που πιστοποιεί την ταυτοπροσωπία , είτε στην
έδρα του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π. στην Αθήνα (Γ. Σισίνη 18 & Ηριδανού – 1ος όροφος  Απέναντι  απο τον σταθμό "Μέγαρο Μουσικής" του μετρό), είτε  στα γραφεία του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π. στη Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 43 – 5ος όροφος) .

 Στο ίδιο ψηφοδέλτιο υπάρχουν  τα ονόματα των υποψηφίων για το Διοικητικό Συμβούλιο (βάζουμε ΜΕΧΡΙ  10 σταυρούς) και σε ξεχωριστή θέση τα ονόματα των υποψηφίων για την Εξελεγκτική Επιτροπή (βάζουμε ΜΕΧΡΙ  5 σταυρούς).

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ!!!

 ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ  ΣΑΣ  ΚΡΙΝΕΤΑΙ 
 ΤΟΣΟ ΤΟ  ΔΙΚΟ ΣΑΣ 
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
 ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ   
  ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΑΣ.

Εάν όχι τώρα πότε;;;
Εάν όχι εμείς ποιοί;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου