ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Kristallnacht made in Greece - Στέλεχος ΝΔ Καβάλας: «Να σπάσουμε τα μαγαζιά και τα αυτοκίνητα των Αριστερών»! (Ερώτηση προς τους "συνδικαλιστές" της ΕΕΕ : Μήπως να κατεβάσουμε και αυτή την ανάρτηση, μπας και "ερεθιστούν" οι "μπατριώτες" της ΝΔ ;;;)


«Είμαστε ένα σκαλοπάτι πριν τον εμφύλιο πόλεμο. Επίθεση κατά βούληση θέλει τώρα μόνο. Να σταμπάρουμε και να σπάσουμε τα μαγαζιά και τα αυτοκίνητα των Αριστερών όπως κάνουν αυτοί στην Αθήνα, να δούμε πόσα απίδια έχει ο σάκος».
Τα παραπάνω τόνισε εμφατικά σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παγγαίου ο δημοτικός σύμβουλος και τοπικό στέλεχος της ΝΔ Χρήστος Πριονίδης, αποκαλώντας «κωλόμαγκες» τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ που «μας επιβάλλουν τις λούγκρες. Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι δικαίωμά του, αλλά όχι ρε πουστράκια να προσπαθείτε να μας τα επιβάλλετε» όπως είπε, και δίχως να αντιδρά κανείς συνάδελφός του από το δημοτικό συμβούλιο!
«Την ύστατη ώρα δεν φτάνει να στείλουμε τα χαρτιά στο Μέγαρο Μαξίμου, ούτε στον Πρόεδρο τον Πάκη τον Παυλόπουλο»είπε ακόμη, αμφισβητώντας ουσιαστικά την Πολιτειακή Τάξη της χώρας.
(απόσπασμα απο άρθρο του inkomotini.news)

Kristallnacht made in Greece.

Για όσους δεν ξέρουν, για όσους κάνουν ότι δεν ξέρουν αλλά και για εκείνους που ...ήταν αγέννητοι και δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ιστορία (εκτός απο την "καινή διαθήκη" του Φρίντμαν και την "παλαιά διαθήκη" του Άνταμ Σμίθ, προσφέρεται το παρακάτω video:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου