ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΠ΄ ΕΥΘΕΙΑΣ" ΤΗΣ ΕΡΤ, ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ


Γράφει o ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ (αναδημ. απο το ntokoumenta.gr)
16/06/2018 - 10:38
Στην ΕΤ1 και στην εκπομπή "Απευθείας" των
Νίκου Μερτζάνη, Μαριον Μιχελιδάκη και Κώστα Λασκαράτου οι έρευνες του ntokoumenta.gr.

Στο κρατικό κανάλι παρουσιάστηκαν τρεις αποκαλύψεις μας:


1.Η αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου που κρίνει ότι ο Υμητός είναι δημόσιες εκτάσεις και διάφοροι επώνυμοι προσπάθησαν να τις καταπατήσουν και να κερδίσουν δισεκατομμύρια.
Την απόφαση (628/2018) εξέδωσε το Γ΄ τμήμα του Αρείου Πάγου με πρόεδρο τον κ. Γιαννακόπουλο και εισηγήτρια την κ. Μαγιάκου.
Να σημειωθεί ότι οικογένεια λίαν επωνύμων και τιμημένων από τον "φίλο Αλογοσκούφη" αθωώθηκαν (...) από Ποινικό Εφετείο (πρόεδρος Κατσιάνης) και άσκησε αναίρεση στην αθώωση ο γνωστός εισαγγελέας του Αρείου πάγου κ. Πλιώτας.

2.ΑΠΌΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΔΙΚΑΣΤΗΡΊΟΥ για το δικαίωμα των πολιτών στην περιουσία, την οποία δεν μπορούν να χάνουν για μικρές οφειλές ή για δυσανάλογες προς τα κεφάλαια και τις δυνατότητές τους οφειλές.
Η απόφαση που παρουσιάσαμε έκρινε ότι ήταν παράνομη και ανήθικη η κατάσχεση σπιτιού αξίας 100.000 ευρώ για οφειλή (κρατηθείτε....) 124 ευρώ. Εκατόν είκοσι τέσσερα ευρώ.
Αυτό συνέβη στη Σλοβενία, αλλά αποκαλύψαμε ότι αυτά συμβαίνουν και στην Ελλάδα.
Αστυνομικός εν ενεργεία πήρε σπίτι αξιας μισού εκατομμυρίων ευρώ απο φίλη του για χρέος 12.000 το οποίο με μια μονοσέλιδη αγωγή ανέβασε στα 38 χιλιάρκια και δικαστήριο το δέχθηκε χωρίς καμία απόδειξη γραπτή.
Καμία!!!
Τώρα γίνεται με καταγγελία μας έρευνα απο τις εσωτερικές υποθέσεις της ΕΛΑΣ για το που βρήκε ένα τεράστιο ποσό (άνω των 150.000) ο αστυνομικός και με ποιά ηθική πήρε σπίτι πολίτη αξίας μισού εκατομμυρίου για χρέος τόσο μικρό.

Στη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας γίνονται χειρότερα και διαπιστώθηκαν από τρεις πραγματογνώμονες που όρισε ο Εισαγγελέας.

Στον δυστυχή πολίτη Κώστα Δημητρακόπουλο εγκληματικά η Συνεταιριστική με δικαστικές πλάτες του πήρε το σπίτι, τη ζωή και τα πάντα ενώ του χρωστούσε και απο πάνω.

Οι εγκληματίες εντός - εκτός κρατικών εξουσιών κυκλοφορούν ως τιμητές στη ζωή μας, αντί είτε να κάνουν χαρακίρι στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας, στην πλατεία Αθανασίου Διακου η Λαού η μπροστά στα τοπικά κανάλια μήπως και αποφασίσουν να δουν ότι στη Συνεταιριστική Τράπεζα  και έγιναν και γίνονται εγκλήματα κακουργηματικά σε βάρος χιλιάδων πολιτών.

Λίαν συντόμως τα εγκλήματα σε βάρος χιλιάδων μεριδιούχων και του Δημοσίου στη Λαμία θα γίνουν βιβλίο στις προθήκες  κάθε καταστήματος στη Λαμία και κάρφος στην συνωμοσία σιωπής των τοπικών μέσων.

Το τραγικό είναι ότι εκεί που χρωστούν στους χιλιάδες μεριδιούχους προσπαθούν να τους εκφοβίσουν ότι θα τους πάρουν και τα λίγα...βόδια που τους απέμειναν στα χωράφια  και θα βάλουν τους συνεταίρους να πληρώσουν το φαγοπότι το οποίο φρόντισαν με κατάπτυστη νομική διαδικασία να μείνει στο συρτάρι 13 χρόνια μέχρι που έβγαλαν βούλευμα παραγραφής...

Το τρίτο θέμα που παρουσιάσαμε στην ΕΤ 1 είναι το φαγοπότι στο Υπουργείο Παιδείας από διαχρονική και διακομματική Μαφία.
Δηλαδή αυτό το θέμα που ακολουθεί:

Ατιμώρητο το φαγοπότι στον ΟΣΚ απο διακομματική Μαφία...
Για ένα σχολείο με αίθουσες διατέθηκαν....310 εκατομμύρια ευρώ!!!

Πριν μερικά χρόνια με βαθιά...Νέα Δημοκρατία στην εξουσία δυο στελέχη του Υπουργείου Παιδείας καταγγέλθηκαν από Επιθεωρητές του Υπουργείου για μέγα φαγοπότι.
Καταδικάστηκαν σε 10-12 χρόνια κάθειρξης γιατί τα 400 εκατομμύρια (δραχμές) είχαν γίνει ως δια μαγείας 2,2 δις δραχμές και κάποιοι ενθυλάκωσαν ποσά σοβαρά.

Βγήκαν απο τις φυλακές σε χρόνο ρεκόρ γιατί είχαν την στηριξη της διακομματικής Μαφίας.
Ο ένας μάρτυρας πέθανε σε χρόνο ρεκόρ και ο άλλος έπαθε αυτά που περιγράφει ο μετανοημένος μαφιόζος και σήμερα διάσημος συγγραφέας Ρομπέρτο Σαβιάνο.
 "Γιατί να τα πάθουν;" θα ρωτήσει κανείς με τη σκέψη, ότι οι καταδίκες έγιναν αμετάκλητες.
Υπήρχε λόγος.
Οι καταδίκες ήταν μικρές για το ύψος του ποσού, η αποφυλάκιση σύντομη και η δράση της Μαφία συνεχής.
Αρα χρειάζονται στόματα και μάτια ερμητικά κλειστά...

Λίγο μετά τις καταδίκες μια γαλάζια υπουργική απόφαση έσπασε κάθε ρεκόρ.
Χορήγησε 309.899.105 ευρώ για να κατασκευαστεί ένα σχολείο ειδικό με 6 άιθουσες όλες κι όλες!!!

Εισπράχθηκαν και απο ποιούς και για ποιούς λόγους τα χρήματα αυτά;

Αυτά τα ερωτήματα θα έπρεπε να τα απαντήσουν άλλοι επιθεωρητές, ή οι ίδιοι αλλά εξ όσων γνωρίζουμε εισαγγελέας δεν μπήκε ακόμα...

Μετά ήρθε ξανά στα "πράγματα" το βαθύ ΠΑΣΟΚ.

Λίγο πριν τις εκλογές του 2015 κάμποσοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με την τομεάρχη Φωτίου επικεφαλής υπέβαλαν μια ερώτηση-φωτιά στη Βουλή.
Ζητούσαν να μάθουν πόσες εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ έγιναν παρανάλωμα διακομματικού πυρός, δηλαδή φαγοπότι στον ΟΣΚ.
Ζητούσαν συγκεκριμένες απαντήσεις για ποσά που διατέθηκαν κλπ
Η ερώτηση δεν απαντήθηκε ποτέ.

Κατά τις πληροφορίες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (γαλάζιοι και πράσινοι δεν ενδιαφέρονται...) έχουν πληροφορίες ότι χρήματα της βαθιάς Μαφία έχουν γίνει και ιδιωτικά εργοστάσια στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και της Δυτικής Αττικής.

Ερευνες γίνονται σήμερα σε επίπεδο διοικητικό, αλλά κάποιες φτάνουν από άλλες οδούς και στη Δικαιοσύνη.

Η Μαφία ψάχνει να βρει από που διαρρέουν για να κλείσει "τρύπες" και ψάχνει να καταλάβουν καίρια πόστα "δικοί μας άνθρωποι"...

Τι λέτε κυρία Φωτίου και λοιποί θεματοφύλακες όλων των κομμάτων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου