ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΕ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ



(απο το χρονολόγιο στο F/B ενός πολύ αγαπημένου φίλου)

Μετά από χημειοθεραπεία & ακτινοθεραπεία, είναι αλήθεια ότι χρειάζονται χρόνια για να νιώσεις ζωντανός... με τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας και της ακτινοβολίας, δεν θα επιστρέψεις ποτέ στο 100 % λόγω της αποδυνάμωσης του ανοσοποιητικού συστήματος.

Σίγουρα, στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής συνειδητοποιείς ποιοι είναι οι φίλοι σου ή οι άνθρωποι που σε εκτιμούν πραγματικά.

Δυστυχώς, όπως οι περισσότερες φιλίες, οι φίλοι του fb θα σας αφήσουν στη μέση μιας ιστορίας, δεν διαβάζουν πραγματικά το μήνυμά σας όταν βλέπουν ότι είναι μακρύ.
Περισσότερο από το μισό μπορεί να σταμάτησε να διαβάζει. Κάποιοι μπορεί να έχουν πάει στην επόμενη δημοσίευση στις ενημερώσεις σας.

Αποφάσισα να δημοσιεύσω αυτό το μήνυμα προς υποστήριξη των οικογενειών φίλων και συγγενών που πολέμησαν αυτή την τρομερή ασθένεια μέχρι το τέλος...

Ο Καρκίνος είναι ένας
πολύ επεμβατικός και καταστροφικός εχθρός των σωμάτων μας. Μετά το τέλος της θεραπείας, το σώμα παραμένει κατεστραμμένο. Η ανάκτηση από τη ζημία που προκαλείται από τη θεραπεία της νόσου είναι μια πολύ μακρά διαδικασία.

Παρακαλώ, προς τιμή ενός μέλους της οικογένειας ή ενός φίλου που πέθανε από καρκίνο, ή ακόμα παλεύει με τον καρκίνο, αντιγράψτε και επικολλήστε αυτό ως δημοσίευση στο fb σας.

Πόσες φορές έχουμε ακούσει άλλους να λένε: "Αν χρειαστείς κάτι, μη διστάσεις να μου τηλεφωνήσεις, θα είμαι εκεί να σε βοηθήσω". έτσι βάζω στοίχημα ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που είδαν αυτή τη δημοσίευση (ίσως ακόμη και να διαβάζουν μέχρι το τέλος) θα Δημοσιεύστε, για να δείξετε την υποστήριξή σας στην οικογένεια / φίλο που μπορεί να παλέψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου