ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

ΚΑΙΤΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ (ΕΝΙΑΙΟ στα ΜΜΕ): ΓΝΩΣΗ -ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Ψηφίζουμε - Αποφασίζουμε για το μέλλον του διευρυμένου  ΕΔΟΕΑΠ

Αγαπητέ Συνάδελφε/Συναδέλφισσα

Κρίσιμες για το μέλλον και τις προοπτικές της ασφάλισής μας στον ΕΔΟΕΑΠ είναι οι εκλογές στις 13-14 και 15 Ιουνίου για τη νέα – πρώτη – Διοίκηση του διευρυμένου ΕΔΟΕΑΠ.

Η σημαντική μείωση των αποθεματικών, από τα δομημένα ομόλογα και το P.S.I., και η δραστική μείωση των εσόδων, πλέον του 90%, από την κατάργηση του αγγελιόσημου, σε συνδυασμό με χρόνιες διοικητικές και διαχειριστικές παθογένειες, οδήγησαν τον άλλοτε εύρωστο ΕΔΟΕΑΠ σε αδυναμία πληρωμών και στα πρόθυρα της κατάρρευσης. 

Ο Ν. 4498/16.11.2017 και η διεύρυνσή του με όλους τους εργαζόμενους στην 
ΕΡΤ.ΑΕ, τα ιδιωτικά  Μ.Μ.Ε και το διαδίκτυο, θέτουν
τις βάσεις για την αναγέννηση του ΕΔΟΕΑΠ σε ένα αυτόνομο, αυτοτελές και βιώσιμο Ταμείο  αξιοπρεπών παροχών  σύνταξης, εφάπαξ και υγείας. 

Η νέα Διοίκηση, η πρώτη του διευρυμένου ΕΔΟΕΑΠ, για να απαντήσει θετικά στις προκλήσεις που είναι μπροστά μας, χρειάζεται να έχει αντιπροσωπευτική σύνθεση, γνώση και συγκεκριμένο σχέδιο. Να ξέρει να ακούει και να μπορεί να συνθέτει. Να θέτει καθαρούς και εφικτούς στόχους και  να δρα οργανωμένα, αποφασιστικά και επίμονα για την υλοποίησή τους. 

Ως μια από τους εκατοντάδες νέους ασφαλισμένους του διευρυμένου ΕΔΟΕΑΠ, θα ήθελα και εύχομαι οι εκλογές να αναδείξουν μια τέτοια Διοίκηση. Ως δική μου συμβολή, καταθέτω τις γνώσεις και την μεγάλη εμπειρία μου στα  πολύπλοκα ασφαλιστικά θέματα, λόγω της πολύχρονης υπηρεσίας μου σε θέση ευθύνης στο ΤΕΑΠΠΕΡΤΤ/ ΤΑΥΤΕΚΩ. Δεδομένα που μαζί με τη θέληση της προσφοράς θέτω στην κρίση σου,  ως υποψήφια  για το Δ.Σ του  ΕΔΟΕΑΠ. 

Συμμετέχουμε στις εκλογές. Διεκδικούμε την εκπροσώπησή μας στη νέα Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ. Υποστηρίζουμε τα δικαιώματά μας για ικανοποιητική επικουρική σύνταξη και  εφάπαξ και αξιοπρεπείς παροχές υγείας. Στόχους που με την υποψηφιότητά μου και τη δική σας υποστήριξη δεσμεύομαι με όλες μου τις δυνάμεις μου να υπηρετήσω.  

                                                                 
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς


  Καίτη Θεοδωρίδου

Εργαζόμενη  στην ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου