ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ 3Ε , "ΗΜΙΘΑΝΕΙΣ" ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΥΔΑΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ


Μεγάλη η απορία και η ανησυχία της 3Ε για το αν πήρε όλα τα εκτός έδρας ο Πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ για το «εθιμοτυπικό ταξίδι» του στη Θεσσαλονίκη.

Ας τους λύσουμε λοιπόν την απορία…

Ο Πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ δεν πήρε την εκτός έδρας αποζημίωση όχι μόνο για την τελευταία ημέρα, αλλά ούτε καν για την πρώτη. Δεν πήρε επίσης ούτε ευρώ για τα μεταφορικά από και προς Θεσσαλονίκη.

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι: 


Η ΠΟΣΠΕΡΤ εκπροσωπήθηκε σε συνέδριο της EBU για να ακουστεί δυνατά η φωνή της ΕΡΤ στους εκπροσώπους της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης.

 Εξάλλου ένα από τα βασικά σημεία του συνεδρίου ήταν και ο αγώνας των εργαζομένων της ΕΡΤ ως ξεχωριστό παράδειγμα, καθώς αναμένεται και η απόφαση του Δικαστηρίου Ανθρώπινων Δικαιωμάτων μετά την προσφυγή της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ διέμεινε στο ίδιο ξενοδοχείο με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής της ΕΡΤ και η σχετική δαπάνη καλύφθηκε μετά από εισήγηση της αρμόδιας διεύθυνσης, με το κόστος να βαρύνει τον προϋπολογισμό της διοργάνωσης.

Πώς κάποιοι μιλάνε για εθιμοτυπική επίσκεψη; 

Μήπως έπρεπε και εδώ η ΠΟΣΠΕΡΤ, αυτή που έφερε το θέμα της ΕΡΤ στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, να σιωπήσει για να χαρούν οι επαναστάτες του καναπέ;

Είναι γνωστό ότι κάποιοι κύριοι της 3Ε έχουν αδυναμία στα υπηρεσιακά ταξιδάκια για «επαγγελματικούς» και μη λόγους. 

Αλήθεια, δεν μπορούν να δουν από την απόφαση στη Διαύγεια ότι από το προϋπολογισθέν ποσό για τα εκτός έδρας του Π. Καλφαγιάννη, στο τέλος του αποδόθηκαν μόνο τα έξοδα διαμονής; 

Μάλλον τους θαμπώνουν την όραση τα έξοδα που οι ίδιοι έκαναν χωρίς κανέναν έλεγχο…

Είναι επίσης γνωστό  σε όλους  όσους  χειρίζονται  τα οικονομικά της εταιρείας, ότι  η ΠΟΣΠΕΡΤ και ο πρόεδρός της  δεν  είναι σαν  και αυτούς  που  χρεώνουν την εταιρεία  με έξοδα διοδίων  της Αττικής οδού για  μετακινήσεις  απο το ραδιομέγαρο στο Μαξίμου (!!!)  ή με  250 (!!!)  οφειλόμενα ρεπό τα οποία φυσικά κάποια στιγμή  θα μεταφραστούν  σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ  που θα αναγκαστεί να καταβάλλει  η ΕΡΤ στον "δικαιούχο". 

Ούτε ο πρόεδρος, ούτε ο γραμματέας  ούτε κανένα  μέλος  του προεδρείου  της ΠΟΣΠΕΡΤ  έχει  στην κατοχή του  εταιρικά  τηλέφωνα με κόστος  που βαρύνει την ΕΡΤ, όπως συμβαίνει  στην "ηγεσία"  του απεργοσπαστικού συνδικάτου της 3Ε, που παράνομα  και καταχρηστικά  εξακολουθεί  να  κατέχει και να χρησιμοποιεί  όχι ένα αλλά  δύο (!!!) εταιρικά  τηλέφωνα ο καθένας ενώ θα έπρεπε να τα έχουν παραδώσει απο τότε  που  έπαψαν  οι λόγοι αυτής  της  εταιρικής  ...διευκόλυνσης.Ακόμα και αν δεν τους έχει ζητηθεί  να επιστρέψουν, οι ίδιοι θα έπρεπε  να το είχαν πράξει αποδεικνύοντας  έτσι ότι  δεν υπάρχει δόλος  σε αυτή  τη χρήση.

Δυστυχώς, η κακοήθεια και η βλακεία για κάποιους δεν έχουν όρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου