ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ- ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ :Αλλού αν γεννηθείς, αλλού κι αν πας, παντού θα σε χτυπούν, αν δε χτυπάς!


                                             
                                                        ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ               Αγ. Παρασκευή  17/10/2018

Αλλού αν γεννηθείς, αλλού κι αν πας, παντού θα σε χτυπούν, αν δε χτυπάς!
(Κ.Βάρναλης)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 17/10/2018 (χωρίς στάση  εργασίας) με μεγάλη επιτυχία, η πανσωματειακή  συνέλευση  - συγκέντρωση  των  μελών  των  σωματείων που είναι μέλη της ΠΟΣΠΕΡΤ (δηλαδή της συντριπτικής πλειοψηφίας  των εργαζομένων).
Στην ενημέρωση που έκανε η ΠΟΣΠΕΡΤ, ανέλυσε συστηματικά με διαφάνεια και κάθε λεπτομέρεια όλα  τα ζητήματα που μας αφορούν και επικεντρώθηκε στο γιατί  πρέπει  δυναμικά  να διεκδικήσουμε:


·         Προσλήψεις εξειδικευμένου προσωπικού
·         Σ.Σ.Ε (Συλλογική Σύμβαση Εργασίας)
·         Κ.Υ.Α
·         Τα δεδουλευμένα  της προ του «μαύρου» περιόδου.

Το κλίμα της συνέλευσης  ήταν θετικό  και δεν υπήρξε αντίθεση  στην ομόφωνα ειλημμένη απόφαση του Δ.Σ  της ΠΟΣΠΕΡΤ για απεργιακές κινητοποιήσεις (πλην τριών  συναδέλφων που εξέφρασαν τις …επιφυλάξεις τους).

Αυτή η  πανσωματειακή  συνέλευση – συγκέντρωση στέλνει  ηχηρό   μήνυμα στο ΥΨΗΠΤΕ και ειδικά στο ΥΠΟΙΚ, που αν και μοναδικός μέτοχος ήταν και είναι η βασικότερη  τροχοπέδη στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΕΡΤ και οι εργαζόμενοί της.

Η  μαζική συμμετοχή  στις απεργιακές κινητοποιήσεις που θα  ξεκινήσουν  την επόμενη εβδομάδα, θα φέρει ακόμα πιο κοντά  την  άμεση  ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας, η οποία  θα είναι εκείνη  που θα  δώσει ισχυρή ώθηση στην  ανάπτυξη - θωράκιση της ΕΡΤ και  θα φέρει την ισονομία μεταξύ των εργαζομένων.

Με νέα  ανακοίνωση θα  υπάρξει αναλυτική  ενημέρωση  για τον ακριβή   χρόνο και τη διάρκεια των απεργιακών  κινητοποιήσεων.
                                  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου