ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

"ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ - 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013" - Ο Γ. ΠΛΕΙΟΣ ΚΑΙ Ο Γ. ΔΡΟΣΟΣ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΕΤ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ (VIDEO)


Απόσπασμα απο το κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ με την Έλλη Στάη.Λίγο μετά την  ...αλήστου  μνήμης αναγγελία του Κεδίκογλου για το κλείσιμο τς ΕΡΤ  και λίγες ώρες πριν την εκπνοή του τελεσίγραφου του ΥΠΟΙΚ , οι καλεσμένοι στο studio πανεπιστημιακοί  καθηγητές  Γ. Πλειός  και Ι. Δρόσος, σχολιάζουν  τα  τελευταία γεγονότα.
Εν τω μεταξύ  στο προαύλιο του ραδιομεγάρου και στην Λ.Μεσογείων,  προσέρχονται χιλιάδες  λαού  για συμπαράσταση  στον  ανένδοτο αγώνα των εργαζομένων  που ήδη είχε αναγγείλει δημόσια ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Π. Καλφαγιάννης  καλώντας  εργαζόμενους και κοινωνία να αντισταθούν σε αυτή την πρωτοφανή επίθεση στην Δημοκρατία.

ΥΓ:Υποθέτουμε ότι  η αναφορά  της Στάη στις "παθογένειες" της ΕΡΤ στις οποίες  εκτός  απο τον
"κυβερνητισμό" και τον "κομματισμό" περιέλαβε τον  "ακραίο συνδικαλισμό",   ήταν  ένα σαρδάμ  εννοώντας  τον "εργοδοτικό συνδικαλισμό".
Αυτόν δηλαδή  που υπηρέτησαν τέως  πρόεδροι της ΠΟΣΠΕΡΤ, του ΠΑΣΥΜΗΤΕ κλπ , οι οποίοι έχοντας  την  "ειδική εμπειρία"  και την εμπιστοσύνη των  πραξικοπηματιών του μαύρου,  έδρασαν ως "πεμπτοφαλαγγίτες" στην αρχή  του αγώνα και ως πρωτεργάτες και στελέχη  των μορφωμάτων  της ΔΤ και της ΝΕΡΙΤ κατόπιν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου