ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Η ΕΤΙΤΑ (ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ) ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ STAR ΒΑΪΟΥ ΣΥΡΟΥ


Αθήνα, 3 Ιουνίου  2019                                                                                           Αρ. Πρωτ: 2843

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΒΑΙΟΥ ΣΥΡΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ STAR

Απαντώντας στην επιστολή του δημοσιογράφου Βάϊου Σύρρου προς τους συναδέλφους του STAR, έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

Τα εισαγωγικά στη λέξη συνάδελφος που τόσο πολύ τον ενόχλησαν, μπήκαν μόνο και μόνο για τη συγκεκριμένη αντιεπαγγελματική συμπεριφορά την οποία και καταγγείλαμε.

Ουδέποτε αναφερθήκαμε σε άλλα ζητήματα συναδελφικότητας που αναφέρει στην επιστολή του.  Για εμάς τα εισαγωγικά αυτά μπαίνουν σε οποιοδήποτε συνάδελφο που με την τακτική του βάζει σε άμεσο κίνδυνο τις δουλειές άλλων συναδέλφων, είτε αυτός είναι τεχνικός είτε δημοσιογράφος.

Και επί τω προκειμένω.

Η καταγγελία αφορούσε το πλήρες ρεπορτάζ, τα πλάνα και τα κιου που τράβηξε με το κινητό του και έπαιξε στο δελτίο ειδήσεων του STAR με θέμα μια κλοπή σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας.  Την περίπτωση της πυρκαγιάς την οποία αναφέρει στην επιστολή του ο εν λόγω δημοσιογράφος, ούτε καν που τη γνωρίζαμε.

Οφείλουμε επίσης να αναφέρουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος εφαρμόζει αυτή την τακτική και γι αυτόν το λόγο
μέλη του σωματείου μας διαμαρτυρήθηκαν στον ίδιο, πολλάκις.

Όσο για τις υπόλοιπες κρίσεις του για εμάς και την Ένωσή μας, τον ενημερώνουμε πως μας αφήνουν παγερά αδιάφορους.
Παγερά αδιάφορους όμως δεν μας αφήνουν γενικότερα οι αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές που βάζουν σε κίνδυνο δουλειές άλλων συναδέλφων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου