ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

"ΑΓΩΝΙΟΥΝ" ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ SITES ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ...ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ "ΑΓΚΑΘΙΟΥ" ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΡΤ



Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές  οι νοσταλγοί της ΥΕΝΕΔ (Υπηρεσία Ενημερώσεως Ενόπλων Δυνάμεων)  εκδηλώνονται και "αγωνιούν"  σχετικά  με το μέλλον  του "αγκαθιού" που  λέγεται ΕΡΤ και αναρωτιούνται εαν  θα την κλείσει  ο Μητσοτάκης, εφ΄όσον  ο λαός τον επιλέξει για πρωθυπουργό, η θα την αφήσει να υπάρχει.
Στην δεύτερη περίπτωση που όπως φαίνεται είναι απευκτέα γι΄αυτούς , τουλάχιστον  θα νοιώσουν τη χαρά να την δούν πετσοκομένη και υποβαθμισμένη , γεγονός που θα χαρίσει  χώρο και περισσότερα πλούτη και ισχύ  στους μιντιάρχες.
Η μεγάλη υποκρισία  εκ μέρους πολλών εξ΄αυτών των  ακροδεξιών  φυλλάδων και sites είναι ότι ενώ  απο τη μια  αρθρογραφούν  εναντίον  της μιντιοκρατίας των  καναλαρχών, απο την άλλη  θέλουν την καταστροφή  ή την εξαφάνιση  της δημόσιας  ραδιοτηλεόρασης που  ανέκαθεν ήταν και είναι ο στόχος τους.Αυτή η φαινομενικά αντιφατική  συμπεριφορά  κρύβει απο πίσω  τον αληθινό ρόλο μερικών  που δεν είναι άλλος απο αυτόν του δούρειου ίππου.Να παραπλανηθεί δηλαδή  ο κοσμάκης από ευκολοχώνευτους και ψεύτικους   ελλαδεμπορισμούς και χριστιανεμπορίες , να καταπιεί το κίβδηλο μήνυμα "εμείς  είμαστε εναντίον της νέας τάξης πραγμάτων" και να εγκλωβιστεί  σε μία ιδεολογία  που είναι απλώς  μια  καμουφλαρισμένη παραφυάδα   του συστήματος που δήθεν αντιπαλεύουν (βλ. χρυσή αυγή, Βελόπουλοι κ.α).

Πιό κάτω ένα μικρό απόσπασμα απο το άρθρο  του γνωστού  για τις  προτιμήσεις του pronews ο συντάκτης του οποίου  θεωρεί εκ των προτέρων  την ΕΡΤ ως "αγκάθι"  και αναρωτιέται  αν ο οιωνεί  επερχόμενος πρωθυπουργός  Μητσοτάκης θα το  ξεριζώσει" ή απλώς θα  το "κλαδέψει":

"...Το θέμα της ΕΡΤ είναι ένα από τα αγκάθια που καλείται να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη (εφόσον επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά και αναλάβει την εξουσία).

Ο ίδιος ο πρόεδρος της παράταξης στην τελευταία του συνέντευξη τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει εκ νέου η ΕΡΤ. Λίγες ώρες αργότερα όμως ένα από τα σημαίνοντα στελέχη της παράταξης διαφοροποιήθηκε από την επίσημη γραμμή του κόμματος.

Ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στην ΕΡΤ
υπερασπίστηκε την απόφαση Σαμαρά για το λουκέτο στην δημόσια τηλεόραση που έφερε 2900 απολύσεις.


Ο κ. Βορίδης σημείωσε ότι δεν υπάρχει θέμα αντιδημοκρατικότητας στην εν λόγω απόφαση, σχολιάζοντας με νόημα: «Ελήφθη η απόφαση της δημιουργίας νέου ραδιοτηλεοπτικού φορέα από τη νομίμως εκλεγμένη κυβέρνηση, ως είχε κάθε δικαίωμα. Προσφύγατε και οι εργαζόμενοι και άλλοι στο Συμβούλιο της Επικρατείας που έκρινε πως ήταν συνταγματική απόφαση. Τι λείπει εδώ; Υπάρχει κάνα θέμα;».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά την εκλογή της ΝΔ θα υπάρξουν αλλαγές στην ΕΡΤ. Όσοι ξέρουν πρόσωπα και πράγματα εντός της Νέας Δημοκρατίας αναφέρουν ότι η σημερινή ΕΡΤ δεν θα έχει την παραμικρή σχέση με την ΕΡΤ που θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και ο νοών νοείτω…

πηγη:https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/mme/778252_ti-tha-kanei-i-nd-me-tin-ert-tha-tin-kleisei-i-tha-tin-afisei

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου