ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ Π. ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙ "ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ" , ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΚΛΠ(VIDEO)


Επειδή τις τελευταίες  ημέρες   προσπαθούν μερικοί να ...διασκεδάσουν την αγωνία ή τις ανησυχίες  των εργαζομένων στη δημόσια ραδιοτηλεόραση,  κάτω απο την προεκλογική "διαβεβαίωση" του Κ. Μητσοτάκη πως  "δεν θα απολυθεί κανείς δημόσιος υπάλληλος", αν και ο Κυρανάκης  on camera ξεκαθάρισε σε εκπομπή της ΕΡΤ (βλ. εδώ), ότι αυτή η δέσμευση  αφορά  τους ΜΟΝΙΜΟΥΣ  Δ.Υ, τους οποίους έτσι κι αλλιώς προστετεύει το Σύνταγμα  κι όχι τους συμβασιούχους αορίστου χρόνου, όπως είναι  η συντριπτική πλειοψηφία  των εργαζομένων της ΕΡΤ.

Επειδή  μεγάλα  τμήματα της  ρητορικής, που αναπτύχθηκε απο  τους  πρωταγωνιστές  του πραξικοπήματος  του μαύρου  του Ιουνίου του 2013 εναντίον της ΕΡΤ και των εργαζόμενων, επανέρχονται ελαφρώς καμουφλαρισμένα στο προσκήνιο των προεκλογικών δηλώσεων  απο στελέχη της Ν.Δ.

Ένα μικρό απόσπασμα  απο την εκπομπή  του Αιμίλιου Λιάτσου στο kontra channel,  στην οποία  ο πρόεδρος  της ΠΟΣΠΕΡΤ Π. Καλφαγιάννης   σχολιάζει τα περί μείωσης  του ανταποδοτικού τέλους , του δημόσιου χαρακτήρα της ΕΡΤ,  ενημέρωσης,  επιστροφής σε προδιαγραφές ΝΕΡΙΤ, εξυπηρέτησης κομματικών και επιχειρηματικών συμφερόντων κλπ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου