ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

ΠΟΣΠΕΡΤ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΦΟΡΤΣΑΚΗ:"ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΝ ΔΕΝ ΕΚΡΑΤΕΙΣ"


Καταγγέλλουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τον κ. Φορτσάκη για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Ο καθηγητής της νομικής σχολής κ. Φορτσάκης με αλαζονεία και με περίσσιο θράσος, «γράφοντας» κανονικά «στα παλαιά  του υποδήματα»  τους νόμους, απέστειλε μηνύματα sms στα προσωπικά τηλέφωνα των συναδέλφων της ΕΡΤ, ζητώντας να τον ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές , προκαλώντας σε πολλούς σάλο, απέχθεια και αποτροπιασμό.

Πολλοί συνάδελφοι τηλεφώνησαν σε συνεργάτες στο γραφείο του, ακόμα και στον διευθυντή του (όπως ο ίδιος επιβεβαίωσε τηλεφωνικά) και αντί να ζητούν συγγνώμη, ζητούσαν και τα ρέστα, απαντώντας  επιθετικά με υπεροψία και ξιπασιά.

Δεν απάντησαν βέβαια ποτέ, πού βρήκαν τα προσωπικά τηλέφωνα και γιατί παραβίασαν το νόμο. Αντίθετα
ζητούσαν τα στοιχεία και εκ νέου το τηλέφωνο αυτών που τους…. ενόχλησαν!

Ο αδίστακτος κ. Φορτσάκης προς άγραν ψήφων τόλμησε και έστειλε αυτά τα μηνύματα εν γνώσει του ότι παρανομεί, θεωρώντας ότι η ΕΡΤ είναι τσιφλίκι του όπως κάποτε η αλήστου μνήμης ΝΕΡΙΤ (μόρφωμα κατά τον κ. Σταμάτη) στην οποία ήταν ο επίσημος μεταφορέας των εντολών της τότε κυβέρνησης.

Ο γνωστός κ. Φορτσάκης, θιασώτης της ΝΕΡΙΤ και διαπρύσιος κήρυκας μιας ΕΡΤ χωρίς ειδήσεις, πρέπει να ζητήσει επίσημα συγγνώμη, και μέσω μηνυμάτων που έστειλε στα ίδια τηλέφωνα, αλλά και δημόσια αφενός γιατί η ματαιοδοξία  έχει και τα όριά της και αφετέρου για να προλάβει ίσως τις καταγγελίες και τις νομικές συνέπειες που θα έχει από αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου