ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

800 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΌΣΙΟ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΘ;(ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΕΜΗ) ΟΣΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ


Ορθά απόρησε  η Τρέμη και ρώτησε  στον αέρα  τον Κ. Χατζηδάκη "Με δεδομένα δημοσίου τομέα, το κόστος για έναν γιατρό και 5 νοσηλευτές είναι 250 ευρώ γιατί ο ιδιώτης γιατρός θέλει 800 ευρώ για να συνδράμει κάποιον όταν είναι μεταξύ ζωής και θανάτου;".Αναμενόμενα ήταν και τα δεξιά ανανακλαστικά  του συνεργάτη της  Ηλία Κανέλη, ο οποίος  σε μία έκρηξη δημοσιογραφικής  αγανάκτησης  για την  ωμή παραβίαση της "πολυπρισματικής  προσέγγισης  του θέματος" εκ μέρους της Τρέμη, έφτασε  στο σημείο να  την  επαναφέρει στην (δεξιά) τάξη  λέγοντάς  της ότι αυτά τα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Πέρα όμως  απο την δεξιά  παράσταση  που έδωσε ο  Η. Κανέλης, θέλοντας  ποιός ξέρει , ίσως να  καταγραφεί απο τον φιλοξενούμενο Κωστή Χατζηδάκη και απο τους τηλεθεατές  του Μαξίμου, ότι αξίως  τον  επέβαλαν  στην ΕΡΤ  και τρίς  αξίως  πληρώνεται για αυτό το βιαστικό καθημερινό του πέρασμα απο αυτήν, υπάρχει   και μία άλλη απορία  που  δεν επιδέχεται "πολυπρισματικές προσεγγίσεις  και  η οποία είναι η  εξής:

Αν  κατά  την κ. Τρέμη  είναι απορίας άξιον να πληρώνει ο ελληνικός λαός  για την κρατική χρηματοδότηση της ιδιωτικής ΜΕΘ  800 ευρώ/ημέρα  (στη ΜΕΘ του ΕΣΥ το κόστος  είναι 250 ευρώ), τότε  πόσο "άξια απορίας"  είναι  η απόφαση της διοίκησης  της ΕΡΤ  να πληρώνει (με χρήματα του ελληνικού λαού) 820 ευρώ   κάθε ημέρα  για  να  ενημερώνεται το κοινό  σχετικά με την πρόγνωση του καιρού; (βλ. εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου