ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

ΕΡΤ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

(Η φωτογραφία  δεν είναι απο τη χθεσινή απολύμανση  στον τρίτο οροφο του ραδιομεγάρου)

Διαβάζουμε  σε sites  και εφημερίδες  ότι  μετά το πρώτο  επιβεβαιωμένο κρούσμα  στην ΕΡΤ γίνεται γενικευμένη απολύμανση σε ολόκληρο το ραδιομέγαρο απο ειδικό συνεργείο.
Η αλήθεια είναι ότι  χθές  το βράδυ,  ειδικό συνεργείο  με συσκευές εκνέφωσης, έκανε απολύμανση  ΜΟΝΟ στον χώρο  του  τρίτου  ορόφου του ραδιομεγάρου  όπου εργαζόταν ο συνάδελφος   ο οποίος  βρέθηκε  θετικός  στον κορωνοϊό. 

Την ίδια στιγμή  που χωρίς  επιβεβαιωμένο κρούσμα απολυμαίνεται ολόκληρο το κτίριο της Βουλής , την ίδια  ώρα  που  ο κ. Πέτσας προτρέπει  απολύμανση στις δημόσιες υπηρεσίες , στην ΕΡΤ με επιβεβαιωμένο κρούσμα  γίνεται   ειδική απολύμανση  μόνο σε έναν χώρο. Άραγε τι περιμένει η διοίκηση για να δώσει εντολή να απολυμανθεί απο ειδικό συνεργείο ολόκληρο το ραδιομέγαρο;;;

Πριν επιβεβαιωθεί το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην ΕΡΤ  η ΠΟΣΠΕΡΤ  σε σχετική επιστολή της  προς τη διοίκηση  τόνιζε  μεταξύ των άλλων :

"...Σας καλούμε άμεσα να λάβετε όλα εκείνα τα μέτρα για τους εργαζόμενους όλων των ειδικοτήτων, κυρίως των εξωτερικών μεταδόσεων καθώς και όλων όσων έχουν επαφή με το κοινό (καλεσμένους, συναυλίες κλπ) σε όλα τα κτίρια της ΕΡΤ – Κεντρικά και περιφέρεια.
Είναι επιτακτική ανάγκη να ασχοληθείτε επιτέλους και με τους εργαζόμενους και να κάνετε απολύμανση και όσες ακόμα χρειαστούν, σε χώρους κοινού στην ΕΡΤ..." 

(βλ. εδώ και εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου