ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Η ΚΟΛΟΒΩΜΕΝΗ ΑΛΕΠΟΥ ΟΛΕΣ ΚΟΛΟΒΕΣ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙ -ΤΑ ΤΡΟΛ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΒΑΦΤΙΣΑΝ "ΣΥΡΙΖΑΙΟ" ΚΑΙ "ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΡΤ" ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΤΟ 2017


Η γνωστή  σε όλους "ομαδα λάσπης", η οποία  συσταυλίζεται  και με άλλες ακροδεξιές ομάδες , έδρασε με στόχο και πάλι την ΕΡΤ.

Αυτή τη φορά  στα πλαίσια της προσπάθειας να καλύψει τα τεράστια ηθικά ζητήματα που προκύπτουν για το κόμμα της Ν.Δ,  απο σκάνδαλα , καταδίκες και αντικειμενικά απεχθείς πράξεις στελεχών της, όπως αυτές του (...)τέως συμβούλου του αρχηγού της κ. Ν. Γεωργιάδη , ο οποίος  πρόσφατα καταδικάσθηκε  για ασέλγεια κατ΄εξακολούθηση σε ανήλικους επι πληρωμή,  διοχέτευσαν στα μέσα κοινωνικής  δικτύωσης  ακόμα ένα  fake new σύμφωνα με το οποίο  "συνελήφθη  απο την αστυνομία για  αποπλάνηση και κακοποίηση ανηλίκου, συνδικαλιστής της ΕΡΤ και φανατικός Συριζαίος" με  το  χαρακτηριστικό  σχόλιο  απο κάτω  "Η ΕΡΤ  και τα Συριζοκάναλα μούγκα στη στρούγκα".

Δεν ξέρουμε αν το πρόσεξαν τα ellinika hoaxes,  που  είναι πλέον και διορισμένοι απο τη facebook κάτι σαν ...χωροφύλακες αυτού του μέσου, εμείς πάντως  που  και μνήμη έχουμε και γνώση και πείσμα εναντίον όλων  των τρωκτικών  που  είδαν τον ίσκιο τους και νόμισαν ότι απέκτησαν μπόι γίγαντα, καταγγέλλουμε  ως απολύτως συκοφαντικό  αυτό το  άθλιο  κατασκεύασμα και τους ενημερώνουμε  ότι  θα χρησιμοποιήσουμε  κάθε  νόμιμο μέσο προκειμένου να  τους αφοπλίσουμε.

Ο "κύριος" που  τα τρωκτικά  της ομάδας λάσπης  βάφτισαν  συνδικαλιστή της ΕΡΤ (όχι τυχαία) δεν ήταν  ποτέ  ούτε συνδικαλιστής  ούτε  υπάλληλος της ΕΡΤ, απλώς ως εξωτερικός  συνεργάτης  είχε συμπράξει με την συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ  σε κάποιες  συναυλίες  παίζοντας  σαν σολίστ  φλάουτο.

Ήταν  κορυφαίος α΄ στην ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής από το 1982 ως
το 1992, και πρώτος φλαουτίστας στην Ορχήστρα των Χρωμάτων από την ίδρυσή της το 1989 ως το 1992 και απο το 1992 κορυφαίος α΄ στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Έχει διατελέσει μέλος του συγκροτήματος μουσικής δωματίου ‘Νικόλαος Μάντζαρος’ από το 1980 έως το 2010, του ‘Τρίο εν Οργάνοις’, και του ‘Κουιντέτου Πνευστών Αθηνών’. Ως σολίστ, έχει συμπράξει  κατά καιρούς με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, την ορχήστρα δωματίου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, , την Καμεράτα, τη συμφωνική ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, και την Κρατική Ορχήστρα της Σόφιας.
Τον Σεπτέμβριο του 2017 συνελήφθη και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της αποπλάνησης παιδιού, που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα (12) έτη, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα (14) έτη, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, από πρόσωπο που παρέδιδε μαθήματα σε ανήλικη, της πορνογραφίας ανηλίκων από δράστη που χρησιμοποίησε ανήλικο που δεν συμπλήρωσε το δέκατο πέμπτο έτος κατ' εξακολούθηση.

Ο  Αίσωπος,  απο τον σχετικό μύθο του  οποίου δανειστήκαμε  τμήμα του τίτλου αυτού του άρθρου, είχε πεί και κάτι  που  στις σημερινές ημέρες  της  επανεμφάνισης  της μεθοδολογίας του Γκέμπελς, έχει  ιδιαίτερη προτρεπτική αξία:

"Το κατ’ αρχάς κακόν μή κολαζόμενον επί μείζον αύξεται "

Είναι ευθύνη όλων μας  να ξεριζώσουμε  και αυτό το κακό της  χυδαίας  κατασκευής  πολιτικά στοχευμένων ψευδών ειδήσεων, πρίν γίνει εκείνο το γεμάτο δηλητήριο κι αγκάθια δέντρο που θα πνίξει τη δημοκρατία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου