ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

ΠΑΝΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ TWEET ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΖΑ: "ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ"

Το tweet  που ανέβασε  κάποιος συντάκτης της ΕΡΤ  σχετικά με τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη Γάζα, θα μπορούσε  κάλλιστα  να είναι ένα σύντομο δελτίο τύπου του στρατού  του Ισραήλ.

Αντί  λοιπόν ο συντάκτης να δώσει  σφαιρικά  την εικόνα  για το τι συμβαίνει εκεί κάτω, περιορίζεται να εξηγήσει  γιατί εξοργίζονται  οι αρχές του Ισραήλ και οι  ...κάτοικοι που ζούν κοντά στα σύνορα με την αποκλεισμένη Γάζα: 

"Οι κάτοικοι της Γάζας χρησιμοποιούν από τον Μάρτιο του 2018 χαρταετούς εξοπλισμένους με αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό για να προκαλούν φωτιές στο Ισραήλ. Η μέθοδος προκαλεί οργή στους Ισραηλινούς που ζουν στη μεθόριο με τη Γάζα και στις αρχές"

Ο Πάνος  Χαρίτος   ο οποίος  πριν αναλάβει τον συντονισμό και την παρουσίαση  του κεντρικού δελτίου και αργότερα εκπομπών   στη δημόσια  τηλεόραση, ήταν για αρκετά χρόνια  ανταποκριτής  της ΕΡΤ  στο Ισραήλ και βαθύς  γνώστης των  θεμάτων  που αφορούν στη Μ. Ανατολή, αντέδρασε  άμεσα  χαρακτηρίζοντας  αυτό το tweet  "επιεικώς απαράδεκτο"  τονίζοντας ωστόσο  ότι "...Δεν μπορεί ένα ολόκληρο μαγαζί να χρεώνεται την ανεπάρκεια κάποιας βάρδιας."

Ολόκληρο το tweet του Π. Χαρίτου τα σχόλια και οι απαντήσεις:


ΠΟΣΠΕΡΤΚείμενο Tweet
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου