ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

ΚΕΕΡΦΑ : Στηρίζουμε τον αγώνα της ΠΟΣΠΕΡΤ και όλων των εργαζόμενων στην ΕΡΤ που παλεύουν για να σταματήσει το αίσχος της ναζιστικής προπαγάνδας μέσα από τη δημόσια τηλεόραση

Καμία προβολή των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής από την ΕΡΤ

Να ματαιώσουμε τη φασιστοσύναξη Κασιδιάρη

Αντιφασιστική πορεία, παρασκευή 17/5, 6μμ, Μετρό Μεταξουργείο

Καταγγέλλουμε τη διοίκηση της ΕΡΤ, η οποία φτάνοντας στην τελική ευθεία των εκλογών, κάνει την επιλογή να προβάλει συστηματικά τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής από τη δημόσια ραδιοτηλεόραση. Χαιρετίζουμε την αποφαση της ΠΟΣΠΕΡΤ να μην τους αφήσει. Με τα χρήματα του ελληνικού λαού, η διοίκηση της ΕΡΤ διαφημίζει τους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής, υποτίθεται στα πλαίσια της «ισότιμης μεταχείρισης όλων των κόμματων».

Είναι τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης που κρύβεται πίσω από την διοίκηση της ΕΡΤ για να προβάλλονται οι νεοναζί, πίσω από την
Αποκεντρωμένη διοίκηση που ακύρωσε την ιστορική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας να μην παραχωρήσει χώρους και εκλογικά περίπτερα στην ναζιστική Χρυσή Αυγή. Ακόμη πιό χυδαία κρύβεται πίσω από την ΓΑΔΑ για να υπάρξει κάλυψη στην φασιστοσύναξη Κασιδιάρη στην Ακαδημία Πλάτωνος.

Η διοίκηση της ΕΡΤ ξεχνάει ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση με τον μανδύα πολιτικού κόμματος σύμφωνα με το κατηγορητήριο των Εισαγγελέων. Η διοίκηση της ΕΡΤ ξεχνάει ότι γι’ αυτόν τον λόγο η Bουλή της έχει στερήσει την χρηματοδότηση ενώ αυτή αντίθετα της δίνει απλόχερα χρήματα μια που είναι γνωστό ότι ο τηλεοπτικός χρόνος είναι χρήμα. Ξεχνάει η διοίκηση της ΕΡΤ ότι η δίκη της Χρυσής Αυγής έφτασε στο σημείο όπου θα πιούν το πικρό ποτήρι της απολογίας, ο Μιχαλολιάκος, ο Κασιδιάρης και ο Λαγός και ώρα που θα πάνε όλοι φυλακή πλησιάζει παρά την προσπάθεια που έκαναν να την καθυστερήσουν.

Γράφει στα παλιά της τα παπούτσια η διοίκηση της ΕΡΤ τις αποφάσεις μιας σειράς δήμων (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Νίκαια, Χανιά κλπ ) που αρνήθηκαν στα πλαίσια της «ισότιμης μεταχείρισης όλων των κόμματων» να τους δώσουν οποιαδήποτε διευκόλυνση προεκλογική. Γράφει στα παλιά της τα παπούτσια η διοίκηση της ΕΡΤ τους αγώνες των εργαζόμενων της ΕΡΤ που απεργούν για να σταματήσουν το αίσχος της προβολής των νεοναζί. Γράφει στα παλιά της τα παπούτσια τους συναδέλφους δημοσιογράφους και τεχνικούς που χτυπήθηκαν από τους νεοναζί πριν δύο μήνες της ώρα της δουλειάς τους, καλύπτοντας το συλλαλητήριο για την Μακεδονία.

Απαιτούμε από τη διοίκηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, να συντονιστεί με την συντριπτική πλειοψηφία του λαού που έχει ματώσει για την δημοκρατία. Απαιτούμε να μην προβάλει με κανένα τρόπο στην τηλεόραση τους ναζιστές δολοφόνους και να τους «ξεπλένει» παρουσιάζοντας τη ναζιστική συμμορία  σαν ακόμη ένα πολιτικό  κόμμα, που δικαιούται να λέει την άποψή του.

Στηρίζουμε τον αγώνα της ΠΟΣΠΕΡΤ και όλων των εργαζόμενων στην ΕΡΤ που παλεύουν για να σταματήσει το αίσχος της ναζιστικής προπαγάνδας μέσα από τη δημόσια τηλεόραση.

Δίνουμε μαζικά απάντηση την Παρασκευή 17 Μάη, στις 6μμ στο ΜΕΤΡΟ Μεταξουργείο, για να ματαιώσουμε την φασιστική φιέστα στην Ακαδημία Πλάτωνος που καλεί η Χρυσή Αυγή με τον υπόδικο Κασιδιάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου