ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

ΠΟΣΠΕΡΤ:ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/05/2019 από 16:00 έως 18:00


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ    
          
ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/05/2019 από 16:00 έως 18:00

Αγ. Παρασκευή, 17/5/2019

Η ΠΟΣΠΕΡΤ με ομόφωνη απόφαση της προκηρύσσει  στάση εργασίας σήμερα Παρασκευή  17/5/2019 από τις 16.00 έως τις 18.00 προκειμένου να μην μεταδοθεί  η συνέντευξη  του  αρχηγού  της Χ.Α.

Εκείνου δηλαδή που στις 21/5/2011 δήλωνε on camera «στο διάολο και οι εκλογές τους και οι κάλπες τους» και στις 27/7/2011 ξεκαθάριζε  ευθέως ότι «Στρατηγικός μας στόχος να κατακτήσουμε την εξουσία για να καταργήσουμε τη δημοκρατία».

Κάνουμε στάση εργασίας γιατί δεν θέλουμε  να δούμε  τα τάγματα εφόδου της Χ.Α  να
«ακονίζουν τις ξιφολόγχες» τους στο πεζοδρόμιο όπως δήλωνε  δημόσια ο αρχηγός τους.

Κάνουμε στάση εργασίας γιατί  δεν συναινούμε στην διάδοση θέσεων, το απόσταγμα των οποίων συμπυκνώνεται και στη δεδηλωμένη από το βήμα του κοινοβουλίου προτροπή τους προς την ηγεσία του στρατού να καταλύσει το πολίτευμα της χώρας και να συλλάβει τον πρωθυπουργό, τον Υπ. Εθνικής Άμυνας και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να κρεμαστούν τα κεφάλια τους στις Πρέσπες.

Κάνουμε στάση εργασίας γιατί όπως είχε δηλώσει  τότε και ο πρόεδρος της Βουλής «οι μάσκες έπεσαν» 

Κάνουμε στάση εργασίας για να μην  επιτρέψουμε να χρησιμοποιηθεί η δημόσια ραδιοτηλεόραση ως  επικοινωνιακό εργαλείο  εκείνων  που έχουν ως στρατηγικό στόχο την κατάλυση του δημοκρατικού  πολιτεύματος.

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι 

Όλοι μαζί, όπως και χθες, συμμετέχουμε σε αυτή την κινητοποίηση υψώνοντας
ψηλά τη σημαία της δημοκρατίας, της ενότητας και του αγώνα ενάντια στο διχασμό, στη μισαλλοδοξία και τον ρατσισμό, αφού οι κρατούντες  και η διοίκηση της ΕΡΤ συνεχίζουν να προβάλλουν τις διαφημίσεις της Χ.Α  και να εντάσσουν στο πρόγραμμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης την προβολή  των εκδηλώσεών της.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου