ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

ΟΣΟ ΕΙΧΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ (ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ), ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΒΟΡΙΔΗ, ΑΔΩΝΗ , ΒΕΜΠΕΡ ΚΑΙ ..ΣΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ "ΠΡΑΒΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ" ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΗΝ "ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ"

Η (μέχρι χθες παρουσιάστρια) Βίκυ Φλέσσα και εκλεκτή του Μητσοτάκη ξεσπαθώνει κατά της ΕΡΤ

(αναδημ. απο το documentonews.gr)

Ενα νέο image επιχειρεί να δημιουργήσει η Βίκυ Φλέσσα, παρουσιάστρια της ΕΡΤ που κατεβαίνει στις ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Και το νέο image είναι κάτι σαν λιβανιστήρι του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Η κυρία Φλέσσα που έκανε καριέρα στην ΕΡΤ με την εκπομπή της «Στα Άκρα» (μέχρι πρότινος) σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα πλέκει το εγκώμιο του Κυριάκου Μητσοτάκη τον οποίο προφανώς θεωρεί «μοναδικό» ταλέντο!

Στην ερώτηση γατί κατεβαίνει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη η απάντησή της είναι αποστομωτική:


«Γιατί είναι σταθερά προσηλωμένος στην αριστεία και την Παιδεία. Εάν γινόταν ένα ΑΣΕΠ πολιτικών αρχηγών, θα ήταν ο μόνος που θα περνούσε!»

Όπως αναφέρει μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης «είναι η τελευταία ευκαιρία να εξασφαλίσει η χώρα μας ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας».

Όσο γιατί είπε «ναι» στην πρόταση, σημειώνει:

«Απάντησα λοιπόν «ναι» όταν μου ζήτησε να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε η χώρα μας να επανακτήσει το κύρος της στην Ευρώπη με το συγκριτικό της πλεονέκτημα, που είναι ο πολιτισμός. Να προσπαθήσουμε ώστε να γίνει ένα rebranding της Ελλάδας».

Οι ερωτήσεις στην κυρία Φλέσσα πέραν των γενικοτήτων και τετριμμένων δεν περιλαμβάνουν τίποτα που αφορούν την ουσιαστική πολιτική, εσωτερική ή Ευρωπαϊκή, την καταστροφή των μνημονίων, τα σκάνδαλα, ή τη διαφθορά και τη διαπλοκή.

Εννοείται βέβαια πως η κυρία Φλέσσα στρέφεται και κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη και για το λόγο αυτό ανατρέχει ως το μινωικό πολιτισμό… «Ντροπιάζει την Κρήτη του Ελευθέριου Βενιζέλου» αναφέρει συγκεκριμένα.

Αλλά το «καλύτερο» το αφήνουμε στο τέλος:

Χωρίς καν να γίνεται η ερώτηση για το μαύρο στην ΕΡΤ η κυρία Φλέσσα προσφέρει τα διαπιστευτήριά της στην μικροκομματική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας.

Παρά το ότι η κυβέρνηση Σαμαρά έκλεισε την ΕΡΤ και ο ΣΥΡΙΖΑ την άνοιξε η κυρία Φλέσσα δεν έχει να πει τίποτα άλλο παρά το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε την ΕΡΤ «Πράβντα».

«Η κυβέρνηση έχει καταντήσει την ΕΡΤ τηλεοπτική «Πράβντα» του ΣΥΡΙΖΑ. Ντρέπομαι να συναντώ τηλεθεατές και να μου λένε «δεν βλέπω πια ΕΡΤ, δεν αντέχω!». Αυτοί που λυμαίνονται τώρα τη δημόσια τηλεόραση σύντομα θα φύγουν και θα αναπνεύσουν οι δημιουργικές δυνάμεις της ΕΡΤ, οι άξιοι άνθρωποί της, υπομονή…»

Αν περιμένετε από την κυρία Φλέσσα να απαντήσει σε θέματα οικονομίας, διεθνούς πολιτικής, κρίσης των ΜΜΕ και fake news, διαφθοράς, παιδείας υγείας, μην περιμένετε…

Αναρωτιόμαστε αν η κυρία Φλέσσα ήταν και υπέρ του μαύρου στην ΕΡΤ ή εάν τόσα χρόνια εκεί είχε επισημάνει τίποτα κακό…

Ας αρκεστούμε πως η κυρία Φλέσσα επιθυμεί να κάνει rebranding της χώρας με τη βοήθεια του Ορμπάν, του Βέμπερ, του Άδωνη Γεωργιάδη και του Μάκη Βορίδη…
========================
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ στη ΝΕΡΙΤ: Η Βίκυ Φλέσσα θα παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι με κόστος...
Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2014
Η υποψήφια του Κ. Μητσοτάκη σε πρόσφατες δηλώσεις της  εκθείαζε  τα μορφώματα  - υποκατάστατα της ΕΡΤ  του Σαμαρά κι όχι άδικα, αφού  όπως  έγραφε τότε ο τύπος , η δοτή παρουσίαζε  η Βίκυ Φλέσσα...με τίτλο "Οι λέξεις φταίνε".

Σύμφωνα με την εφημερίδα REAL, το τηλεπαιχνίδι εγκρίθηκε αρχικά στα τέλη Αυγούστου από τη διοίκηση Μακρυδημήτρη - Μορώνη για 16 επεισόδια με κόστος 9.980 ευρώ έκαστο, χωρίς όμως να προχωρήσει σε υπογραφή σύμβασης.

Η εν λόγω παραγωγή επανεξετάστηκε από το νέο Δ.Σ. με πρόεδρο τον Πέτρο Μάη, το οποίο αύξησε τα επεισόδια σε 24 και το κόστος σε 11.122 ευρώ (συνολικά 267.000 ευρώ)
(πηγη: toxwni.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου